Τα ζητήματα των αστυνομικών των Ιωαννίνων στο επίκεντρο συνάντησης με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Τα ζητήματα των αστυνομικών των Ιωαννίνων στο επίκεντρο συνάντησης με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Πραγματοποιήθηκε εχτές 12 Ιουλίου 2018 συνάντηση  αντιπροσωπείας μελών του Δ.Σ της Ε.Α.Υ.Ι με τον Αρχηγό του σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ, παρουσία του Επιτελάρχη, Αντιστρατήγου κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ, του Προϊστάμενου Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης & Ανθρώπινου Δυναμικού, Υποστρατήγου κ. Ανδρέα ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ και του Προϊστάμενου Οικονομοτεχνικής Υποστήριξης & Πληροφορικής, Υποστρατήγου κ. Παναγιώτη ΝΤΖΙΟΒΑΡΑ.

Κατά την συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε θετικό κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και σεβασμού, τέθηκαν ζητήματα που αφορούν το Αστυνομικό προσωπικό της Δ.Α Ιωαννίνων και την ανάγκη στήριξης της αποστολής του, την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών με στόχο την θωράκιση του έννομου αγαθού της ασφάλειας του πολίτη, καθώς και ζητήματα ευρύτερου Αστυνομικού ενδιαφέροντος όπως το επίδομα παραμεθορίων περιοχών, υλικοτεχνικός εξοπλισμός κ.α.

     Ο Αρχηγός λαμβάνοντας υπόψη όσα του επισημάνθηκαν, δεσμεύτηκε από την πλευρά του ότι θα εξετάσει τα ζητήματα αυτά που τελούν υπό την αρμοδιότητα του Αρχηγείου και σε εύλογο χρονικό διάστημα θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.   

 ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

 

                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
             ΚΙΤΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ                                      ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ