Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:55 | 03/01/2015

 

Τι θα ήταν το σινεμά χωρίς τις πιο όμορφες πρωταγωνίστριες να λικνίζονται αισθησιακά και να βγάζουν ένα ένα τα ρούχα τους κάνοντας το αντρικό κοινό να φαντάζεται ότι μία μέρα, δεν μπορεί, κάποια από αυτές θα χορέψει έτσι για τα μάτια τους και μόνο;

Μπορεί το όνειρό τους να μην γίνει ποτέ πραγματικότητα όμως τουλάχιστον θα λένε ότι έχουν παρακολουθήσει τις αγαπημένες τους σέξι ηθοποιούς να κάνουν στριπτίζ στη μεγάλη οθόνη, να μένουν με ελάχιστα ρούχα και να αποπλανούν τους άντρες. Κι αν ο κινηματογράφος βρίθει από σκηνές στριπτίζ, ωστόσο κάποιες κατάφεραν να καθιερώσουν τις πρωταγωνίστριες τους ως σύμβολα του σεξ, γράφοντας ιστορία.

Kim Basinger - «Nine ½ weeks»

Η απόλυτη έννοια του στριπτίζ! Μια έντονη ιστορία πάθους με πολλές σκηνές φλερτ, διέγερσης και σεξ ανάμεσα των πρωταγωνιστών, που τους έκανε παγκοσμίως γνωστούς, ανεβάζοντας την κινηματογραφική λίμπιντο στα ύψη.
 


Salma Hayek - «Dusk till Dawn»

Η σέξι λατίνα Salma Hayek με αυτοπεποίθηση στα ύψη και θανατηφόρο βλέμμα, βγαίνει στη σκηνή σαν μια βασίλισσα και χορεύει σε έθνικ ρυθμούς, αγκαλιά με έναν πύθωνα που έχει τυλιχθεί στο σώμα της. 
 


Penelope Cruz - «Chromophobia»

Πόντο πόντο δείχνει το κορμάκι της η Penelope Cruz στην ταινία «Chromophobia». Με βαθύ και όλο νόημα βλέμμα η ισπανίδα ηθοποιός ξεχειλίζει αισθησιασμό σε κάθε της χορευτική κίνηση. 


Lindsay Lohan - «I Know Who Killed Me»

Για τις ανάγκες της εν λόγω ταινίας, η Lindsay Lohan προπονήθηκε σκληρά στο σπτριπτίζ. Η ίδια αποκάλυψε ότι , μετά από 3 ώρες προπόνησης, είχε μελανιές σε σημεία του κορμιού της που δεν ήξερε ότι μελανιάζουν. Έβγαλε μέχρι και τον ώμο του το κορίτσι στα γυρίσματα σε μια από τις προσπάθειες για να τα καταφέρει. Πάντως όσες υποψηφιότητες χειρότερης ηθοποιού και να πήρε στα Razzie Awards, η σκηνή του pole dancing δεν ήταν κακή.
 



Demi Moore - «Striptease»

Η γυναίκα που έκανε το Striptease, τέχνη. Το στριπτίζ της Demi Moore που ταρακούνησε τη μεγάλο οθόνη. Στη συγκεκριμένη σκηνή διαθέτει ωμή σεξουαλικότητα, μοναδική ευλυγισία και έχει ένα αληθοφανές επαγγελματικό επίπεδο. 

 



Jessica Alba - «Sin City»

Μπορεί να μην έβγαλε τα ρούχα της, αλλά ο χορός της ήταν απίστευτα σέξι. Η Jessica Alba φοράει τα δερμάτινά της και κουνάει τους γοφούς της αισθησιακά κρατώντας ένα λάσο. Σε κάτι που μάλλον φαντάζει αντρική καθαρά υπόθεση, εκείνη δίνει γυναικείο χαρακτήρα και το μετατρέπει σε ένα μοναδικό χορό.


Rebecca Romjin - «Femme Fatale»

Ο Brian De Palma όμως ήταν αυτός που αξιοποίησε 100% τα φυσικά προσόντα της Rebecca Romjin. Στο Femme Fatale υποδύεται μια κλέφτρα διαμαντιών, η οποία κάνει τους άντρες ότι θέλει. Στη γοητεία της υποκύπτει και ο Antonio Banderas ο οποίος είναι ο παπαράτσι που προσπαθεί να την ξεσκεπάσει. Αποκορύφωμα του πηγαίου ερωτισμού της, ο σέξι χορός που κάνει σε έναν από τους gang-members υπό το βλέμμα του Banderas.


Natalie Portman - «Closer»

Για πρώτη φορά η Natalie Portman δείχνει τις «υποκριτικές» της ικανότητες σε κάτι που δεν το συνηθίζει. Παρότι υποδύεται μία στρίπερ, διακατέχεται από χάρη και κομψότητα στην κίνησή της, δεν κάνει απότομες κινήσεις και αφού εμφανίζεται εντελώς γυμνή, μετά φορά τα απολύτως απαραίτητα. 

Halle Berry - «Last Boy Scout»

Ο αισθησιακός χορός της Halle Berry στο «Last Boy Scout» δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας. Φορώντας μία ξανθιά περούκα και με σεξαπίλ που ξεχειλίζει, η ηθοποιός αποδίδει περίφημα στο ρόλο της. 

 

με πληροφοριες από newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis