Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:30 | 18/06/2015

Δεν έχουν τέλος τα καψόνια που κάνει η Πρόεδρος της Βουλή τους αστυνομικούς που υπηρετούν στο Κοινοβούλιο. 

Ετσι μετά το dress code που επέβαλε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στους αστυνομικούς, δηλαδή να φορούν πολιτικά και όχι την υπηρεσιακή τους στολή τώρα βγήκε νέο φιρμάνι. Τα χρώματα που επιτρέπεται να φορούν οι αστυνομικοί της Βουλής είτε είναι άνδρες είτε είναι γυναίκες είναι το μαύρο το μπλε και το γκρι είτε πρόκειται για σακάκια είτε για παντελόνια. 

Μάλιστα ειδική αναφορά έχει γίνει και για τα τζιν παντελόνια που όσοι τα φορούν θα πρέπει να επιλέξουν σκούρο χρώμα και σε καμία περίπτωση μοντέρνα τζιν,ξεφτισμένα η ανοικτού χρώματος.

Οι νέες στυλιστικές εντολές έχουν προκαλέσει πονοκέφαλο σε πολλούς αστυνομικούς κυρίως σε γυναίκες οι οποίες είτε δεν έχουν τέτοιου χρώματος ρούχα είτε δεν θέλουν να βάλουν το χέρι στην τσέπη σε μία περίοδο οικονομικής ύφεσης προκειμένου να αγοράσουν νέα κουστούμια και σακάκια στα χρώματα που θέλει Βουλή.

«Τη μια τους πειράζουν οι στολές που φοράμε ,την άλλη τους πειράζουν τα χρώματα που βάζουμε στα πολιτικά μας ρούχα τι θέλουν επιτέλους από μας» λένε στις μεταξύ τους συζητήσεις

iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis