Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:16 | 03/04/2015

Καταγγελίες για ρατσιστική συμπεριφορά και bullyng ισχυρίστηκε ότι είχε η κόρη της, η μητέρα της 22ρονης που μαχαίρωσε τις συμμαθήτριές της στη σχολή του ΟΑΕΔ στην Πέτρου Ράλλη. 

Μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1 η κ. Ε.Κ. σημείωσε ότι συνεχώς ρωτούσε την κόρη της τι συμβαίνει, υπογραμμίζοντας ότι «είχε πολύ φόβο, κάτι συνέβαινε στο σχολείο και δεν μιλούσε». 

«Τον τελευταίο καιρό η κόρη μου δεν ήταν καλά, φοβόταν και δεν ήθελε να πάει στο σχολείο. Βασάνιζε το μυαλό της, την πειράζαν συνέχεια, την κορόιδευαν και την έβριζαν συνεχώς τα παιδιά στο σχολείο. Ήταν πολύ μαζεμένη, πολύ ήσυχη. Χθες δεν άντεξε άλλο. Τα κορίτσια που μαχαίρωσε η κόρη μου της είχαν επιτεθεί στο παρελθόν» σημείωσε, διευκρινίζοντας ότι ακόμα κρατείται στο ΑΤ του Πειραιά

Η μητέρα της 22χρονης αποκάλυψε ότι είχε γίνει και πριν από έναν χρόνο ένα σχετικό περιστατικό, με τον διευθυντή του σχολείου να φέρνει έναν ψυχολόγο. «Ενώ ήταν χειρουργημένη για σκολίωση την πατούσαν πάνω στο σημείο που είχε γίνει η επέμβαση» κατήγγειλε.

«Εγώ σαν μάνα φταίω γιατί δεν πήρα το παιδί μου από το σχολείο» τόνισε η Ε.Κ. 

Σε παρέμβαση που πραγματοποίησε ο διευθυντής του σχολείου, γνωστοποίησε ότι η 22χρονη του είχε καταγγείλει πριν από μέρες ότι οι συμμαθήτριές της την παρενοχλούν.

newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis