Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:14 | 03/05/2015

Όταν τα πράγματα ζορίσουν, το ταπεινό εφεδρικό όπλο μπορεί να κάνει την διαφορά ανάμεσα στην ζωή και τον θάνατο. Αν και κάθε κομμάτι της εξάρτησης του αστυνομικού είναι σημαντικό, αυτό είναι, εκ των πραγμάτων, το έσχατο μέσο επιβίωσης. Ως αποτέλεσμα, πρέπει να είναι συμπαγές και αξιόπιστο. Και το δοκιμασμένο περίστροφο ταιριάζει σε αυτό το ρόλο εξαιρετικά. Μια από τις νεότερες επιλογές σε αυτήν την κατηγορία είναι το Ruger LCRx .38 Special που προσφέρει το μικρό βάρος και την καλή απόδοση της σειράς LCR σε συνδυασμό με την εξωτερική σφύρα.

Τα χαρακτηριστικά του:

  1. Η εξωτερική σφύρα του LCRx το ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα μοντέλο της σειράς. Αυτό προσφέρει την δυνατότητα όπλισης με το αντίχειρα για βολές μονής ενέργειας αν η κατάσταση το απαιτεί.
  2. Το LCRx packs δέχεται πέντε σφαίρες .38 Special
  3. Η κοντόχοντρη κάννη 4,7 εκατοστών από ανοξείδωτο ατσάλι καθίστα εξαιρετικά εύκολη την απόκρυψή του. Σημειώστε το ελαφρύ περίβλημα αλουμινίου.
  4. Το κουμπί απελευθέρωσης του κυλίνδρου βρίσκεται στο πίσω μέρος του κυλίνδρου στην αριστερή πλευρά του πλαισίου και είναι πολύ εύκολα προσβάσιμο
  5. Μια μαλακή λαβή, που γεμίζει το χέρι, εξασφαλίσει ότι ο σκοπευτής διατηρεί τον απόλυτο έλεγχο κατά την βολή, και ότι η αντιληπτη ανάκρουση ελαχιστοποιείται όσο το δυνατόν περισσότερο.
  6. Το ανθεκτικό, κεκλιμένο εμπρόσθιο σκοπευτικό είναι οδοντωτό για να ελαχιστοποιείται το θάμπωμα και να ενισχύεται η εικόνα του στόχου.
  7. Το οπίσθιο σκοπευτικό είναι μια απλή εγκοπή και δημιουργείται από ένα ενιαίο κανάλι που υπάρχει κατά μήκος του περιστρόφου.
  8. Για να διατηρηθεί το βάρος στο ελάχιστο, το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και συνδυάζεται με ελαφριά λαβή από πολυμερή.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis