Τα νέα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, μεταφερθηκαν στον Αστυνομικό Διευθυντή της Δ.Α. Λασιθίου

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Τα νέα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, μεταφερθηκαν στον Αστυνομικό Διευθυντή της Δ.Α. Λασιθίου

Τα νέα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους συζήτησαν χθες, Παρασκευή, 11/08/2017, στην Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Λασιθίου, Γιώργος Καρτσάκης, ο Γενικός Γραμματέας Μιχάλης Σπυριδάκης και ο Υπεύθυνος Διαδικτύου Κωνσταντίνος Φραγκάκης με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Δ.Α. Λασιθίου Α/Υ΄ κ. Εμμανουήλ Παπαδάκη.

    Τα νέα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί, έχουν προκύψει με την εφαρμογή της Αναδιοργάνωσης των Αστυνομικών υπηρεσιών, που - σε συνδυασμό πάντα με την τεράστια έλλειψη προσωπικού που μαστίζει τις υπηρεσίες - καθιστά το κομμάτι της αστυνόμευσης ένα πολύ δύσκολο έργο.

    Επίσης συζητήθηκαν διάφορα αιτήματα-ενστάσεις συναδέλφων μας όσο αφορά στο κομμάτι των μεταθέσεων-μετακινήσεων τους.

Τέλος παρουσιάστηκαν οι στόχοι και οι ενέργειες της Ένωσης μας, στο άμεσο μέλλον, για διάφορα θέματα με κύριο την περαιτέρω ενίσχυση  της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου με αστυνομικό προσωπικό στις επικείμενες έκτατες μεταθέσεις. 

    Ο Αστυνομικός Διευθυντής έδειξε ότι είναι πραγματικός γνώστης των προβλημάτων που έχουν προκύψει από την εφαρμογή της Αναδιοργάνωσης και για την κατάσταση που επικρατεί στο Νομό μας, εκφράζοντας την προθυμία του για την άμεση αντιμετώπιση τους.

Επίσης άκουσε με προσοχή τις θέσεις του Δ.Σ. της Ένωσης τόσο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί όσο και για τους μελλοντικούς στόχους, δηλώνοντας ότι θα εξετάσει σοβαρά όλα όσα του τέθηκαν. Τέλος ανέφερε την προθυμία του για περαιτέρω συνεργασία και συνεχή επικοινωνία προκειμένου να βελτιωθεί η υπηρεσιακή ζωή του αστυνομικού σε συνδυασμό με την όσο δυνατόν άριστη αστυνόμευση του Νομού μας.

  Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Υ. Ν. Λασιθίου

 

Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Χ. ΚΑΡΤΣΑΚΗΣ

Ο Γενικός Γραμματέας

Μιχαήλ Κ. ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ