Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:14 | 13/02/2021

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΚΑΣ Βουλευτής Άρτας - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΑΝΑΦΟΡΑ Προς: τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Ν. Παναγιωτόπουλο Θέμα: «Προβλήματα στην υγειονομική περίθαλψη Στρατιωτικών».

Κύριε Υπουργέ, Σας καταθέτω την υπ’ αριθμ.: 5/2021/02-02-2021 επιστολή της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου (Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ.), σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί για τη διεξαγωγή της ετήσιας υγειονομικής τους εξέτασης. Τα μέλη των Ένωσης χαρακτηριστικά αναφέρουν ότι μέχρι πρότινος για την ετήσια υποχρεωτική υγειονομική τους εξέταση θα έπρεπε να μεταβούν στο 424 ΓΣΝ της Θεσσαλονίκης. Όμως από το Νοέμβριο του 2020 το εν λόγω Νοσοκομείο εντάχθηκε στα Νοσοκομεία αναφοράς για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ακυρώνοντας όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού των στρατιωτικών. Παρακαλείσθε κύριε Υπουργέ, αφού λάβετε υπόψη τις προτάσεις της Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ., όπως μεριμνήσετε για το συγκεκριμένο ζήτημα, ώστε να βρεθεί άμεσα μία οριστική λύση και να με ενημερώσετε για τις αποφάσεις και τις ενέργειές σας.

Ο αναφέρων Βουλευτής Χρήστος Γκόκας

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ 

Προβλήματα στην Υγειονομική Περίθαλψη Στρατιωτικών(Ετήσια Υγειονομική Εξέταση)

Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου ευχαριστεί τον κ Βουλευτή    που άμεσα υπέβαλε την αναφορά  με την επιστολή μας δείχνοντας για άλλη μια φορά  το ενδιαφέρον του για τους Στρατιωτικούς  της περιοχής μας  και τις οικογένειές τους.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis