Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:59 | 24/04/2021

Τα πτυχία στους νέους Επιτελείς Εθνικής Άμυνας επέδωσε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε χθες στον αύλιο χώρο της Σχολής Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ).

Συνολικά αποφοίτησαν 64 αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων (40 από το Στρατό Ξηράς, 7 από το Πολεμικό Ναυτικό, 9 από την Πολεμική Αεροπορία), 2 αξιωματικοί από τα Σώματα Ασφαλείας (1 από Ελληνική Αστυνομία, 1 από το Πυροσβεστικό Σώμα), 3 αξιωματικοί από την Κυπριακή Δημοκρατία, 1 αξιωματικός από την Βοσνία – Ερζεγοβίνη και 2 μόνιμοι πολιτικοί υπάλληλοι.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα με την παρουσία αντιπροσωπείας 11 αποφοιτησάντων σπουδαστών της 73ης εκπαιδευτικής σειράς κανονικής φοίτησης της Σχολής Εθνικής Άμυνας, τηρώντας τα ενδεδειγμένα μέτρα αποφυγής και περιορισμού διάδοσης της πανδημίας COVID-19, αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, μεταξύ άλλων, χαιρέτισε την παρουσία στην τελετή αποφοίτησης 3 σπουδαστών από την Κύπρο και 1 από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, τονίζοντας την ενίσχυση των στρατηγικών δεσμών με τη χώρα μας, μέσω των κοινών αξιών και της ανάπτυξης κοινής αντίληψης κατά την διάρκεια των συνεκπαιδεύσεων.

Παράλληλα εξήρε την επιτυχή συνεισφορά της Σχολής στην εκπαίδευση των στελεχών.

[custom:google-ads]

 

onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis