Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:44 | 30/12/2018

Επειδή η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης ορίστε ένα σύντομο βίντεο που υπενθυμίζει τις βασικές αρχές της επαναγέμισης κατά την βολή από ένα πρώην μέλος των ειδικών δυνάμεων του Στρατού και εκπαιδευτή πυροβόλων όπλων.


  [custom:google-ads]

Στο παρακάτω βίντεο από το SureFire, ο Larry Vickers με την Vickers Tactical παραδίδει μαθήματα σε ένα 4 λεπτό βίντεο σχετικά με την γρήγορη επαναγέμιση σε μια δύσκολη φάση.

Το βίντεο καλύπτει τα βασικά στοιχεία της σωστής τοποθέτησης των γεμιστήρων στην θήκη, την κίνηση των χεριών για την σωστή ευθυγράμμιση γεμιστήρα και όπλου, τον συντονισμό ματιών και κίνησης και τέλος την απελευθέρωση του ολισθητήρα..

Δυο σημεία του βίντεο που αναλόγως με τις πρακτικές και τις ικανότητες του καθενός μπορούν να εγείρουν αντιδράσεις. Καταρχάς ο Larry προτείνει την στιγμή που εισέρχεται η γεμιστήρα στο όπλο, το βλέμμα να φεύγει στιγμιαία από τον στόχο και να επικεντρώνεται στην σωστή τοποθέτηση της γεμιστήρας. Αυτή η πρόταση έχει ως σκοπό να διασφαλίσει ότι η γεμιστήρα θα βρει τον δρόμο της και δεν θα έχουμε ατυχήματα σε μια πραγματικά κακή στιγμή. Εννοείται ότι εάν κάποιος έχει εξασκηθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε να μπορεί να είναι 100% σίγουρος ότι η γεμιστήρα θα βρει τον στόχο, δεν έχει κανένα λόγο και δεν πρέπει να πάρει τα μάτια από τον στόχο.

  [custom:google-ads]


Το δεύτερο σημείο έχει να κάνει με τον τρόπο απελευθέρωσης του κλείστρου. Στο βίντεο ο Larry προτείνει την απελευθέρωση μέσω του μοχλού με το αριστερό χέρι για να μην χαλάσει η λαβή του δεξιού. Ο λόγος που προτιμάτε αυτή η μέθοδος είναι καθαρά για οικονομία κινήσεων και χρόνου. Ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι ο σκοπευτής θα πρέπει να είναι εκπαιδευμένος και στην απελευθέρωση με τράβηγμα γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Το ποιο μέθοδο από τις δυο θα διαλέξει κανείς είναι σε μεγάλο βαθμό θέμα προσωπικής προτίμησης.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δικαίωμα στην απεργία διεκδικούν αστυνομικοί

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis