Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:13 | 30/05/2017

ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΕΛ.ΑΣ.: Η Ανεξάρτηση Συνδικαλιστική Πρωτοβουλία Αστυνομικών (Α.Σ.Π.Α.) αναφερόμενη στις πρόσφατες έκτακτες μεταθέσεις αστυνομικών, επισημαίνει τα εξής:

 

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκαν τα Συμβούλια των έκτακτων μεταθέσεων των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Ασφαλείας και Τροχαίας, με αφορμή την επικείμενη αναδιάρθρωση.

Μετά από επικοινωνία με δεκάδες συναδέλφους παρατηρούμε ότι υπάρχουν δεκάδες άσκοπες μετακινήσεις συναδέλφων, ανταλλαγή συναδέλφων μεταξύ υπηρεσιών, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο καθώς επίσης και δεκάδες συνάδελφοι που δεν ικανοποιήθηκε ούτε μία εκ των τριών επιλογών τους.

Αντιλαμβανόμαστε ότι είναι κάτι πρωτόγνωρο για τις Διευθύνσεις που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μία τέτοια κατάσταση, αλλά θεωρούμε ότι υπήρχε χρόνος για τις απαραίτητες διεργασίες ώστε να ελαχιστοποιηθούν τα λάθη.

Υπήρχαν περιπτώσεις που δεν τηρήθηκαν ούτε καν τα κοινωνικά κριτήρια.

Κραυγαλέα λάθη που στα οποία δεν χωράει καμία δικαιολογία.

Βέβαια, είναι απορία όλων, πότε θα εφαρμοστεί αυτή η αναδιάρθρωση και αν υπήρχε λόγος να υπάρξει όλη αυτή η αναστάτωση, αφού σε ένα περίπου μήνα θα υπάρξουν τα συμβούλια εσωτερικών μεταθέσεων της ΓΑΔΘ όπου όλος αυτός ο σχεδιασμός θα αλλάξει άρδην.

Καλούμε τις Διευθύνσεις κατά την διάρκεια εξέτασης των προσφυγών να είναι πάρα πολύ προσεκτικές και να μην υπάρξουν εκ νέου παραφωνίες και λάθη.

 Α.Σ.Π.Α. Θεσσαλονίκης

 

Δείτε ακόμα:

Ομάδα προσαγωγών της ΕΛΑΣ για τους μπαχαλάκηδες στα Εξάρχεια

Προκήρυξη εξετάσεων για την προαγωγή στο βαθμό του Αρχιφύλακα γενικών καθηκόντων

Οι φρουροί των Α.Τ. βρίσκονται σε διαρκή κίνδυνο

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis