Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:14 | 26/01/2017

 

 

 

Στην πέμπτη θέση βρίσκεται μια ειδική εσωτερική θήκη η Hip Hugger Holster από την Can Can Concealment η οποία προορίζεται για γυναίκες και φοριέται σαν κορσές μέσα από τα ρούχα και είναι κατάλληλη για όπλα με κάννη έως 6,5 ίντσες! Η ελαστική θήκη έχει υποδοχές για πιστόλι και μπροστά και πίσω …. αλλά και για γεμιστήρες, μαχαίρι, φακό, κ.α!!! Δείτε παρακάτω το βίντεο:
 
 
 
 
 
Στην τέταρτη θέση το νέο πιστόλι από την CZ USA, το μοντέλο CZ P-10 C το οποίο δανείζεται πολλά στοιχεία από το κλασικό πιστόλι GLOCK! Το πιστόλι CZ P10 C 9mm διαθέτει κάννη ψυχρής σφυρηλάτησης η οποία δίνει ακρίβεια και τεράστια αντοχή και μεταλλικά εργοστασιακά σκοπευτικά. Στα συν του όπλου η εξαιρετική ελαφριά σκανδάλη μικρής διαδρομής (μονής ενέργειας μόνο, βάρος πίεσης 4,5 λίβρες), η μεγάλη εργονομία, τα πλήρως αμφιδέξια χειριστήρια και βέβαια η γνωστή αξιοπιστία CZ! Κατασκευασμένο για να αντέχει στις κακουχίες της στρατιωτικής χρήσης, ενισχυμένο με ίνες πολυμερούς πλαισίου και ανθεκτικό φινίρισμα νιτριδίου και με μεγάλο προφυλακτήρα της σκανδάλης που επιτρέπει την χρήση με γάντια στα χέρια. Δείτε παρακάτω το βίντεο:
 
 
 

 

 
 
 
 
Στην τρίτη θέση … (η μόδα συναντά την συγκεκαλυμμένη μεταφορά!) …. ένα γυναικείο κολάν οπλοφορίας  το Concealment Carry Leggings από την UnderTech Undercover! Το κολάν είναι άνετο και έχει δύο θήκες, μία μπροστά και μία πίσω για πιστόλια ή περίστροφα. Δείτε παρακάτω βίντεο:
 
 
 
 
 
 
Στη δεύτερη θέση βρίσκονται τα πολυεργαλεία Stowaway Tools από την Clecker Knives. Δείτε παρακάτω βίντεο:
 

 

 
 
 
 
Στη πρώτη θέση …. κάτι που δεν έχουμε δει σε όπλα! Ξέρουμε για βαφές για προστασία και απόκρυψη στο κυνήγι ….  αλλά λίγοι γνωρίζουν για τα Protective Camo Gun Wraps από την GunSkins! Πρόκειται για ταινίες σε διάφορες παραλλαγές και σχέδια οι οποίες μπορούν να τοποθετηθούν με θερμοκόλληση στα όπλα όλων των τύπων (χωρίς να τα επηρεάζουν ή να αλλοιώνουν) για προστασία από τις καιρικές συνθήκες, για κάλυψη στο κυνήγι … αλλά και για ομορφιά! Είναι κάτι που δεν απαγορεύεται και στοιχίζει ελάχιστα. Οι ταινίες μπορούν επίσης να τοποθετηθούν σε γεμιστήρες, διόπτρες, και αλλού. Δείτε παρακάτω στο βίντεο πως τοποθετείται σε ένα πιστόλι Glock:
 


                                     

 
 
Δείτε παρακάτω και το επίσημο βίντεο του SHOT SHOW:
 



www.guns-gr.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis