Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:24 | 17/11/2018

Σχεδόν δύο μήνες μετά την επεισοδιακή σύλληψη του Κλεάνθη Κωνσταντινούδη μέσα στο ΤΕΙ Σερρών, τις κατηγορίες για εκβίαση φοιτητών και χρηματισμό, την προφυλάκισή του στις φυλακές της Νιγρίτας, τις βαριές καταγγελίες και ενόσω η έρευνα της Εισαγγελίας Σερρών είναι σε εξέλιξη, η Σύγκλητος του ΤΕΙ Σερρών αποφάσισε ομόφωνα τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) σε μία προσπάθεια να ξεδιαλύνει πλήρως το «τοπίο», σε σχέση με την πολύκροτη υπόθεση.

Τα SerraikaNea.gr αποκαλύπτουν μηνύματα που εμπλέκουν δύο ακόμη καθηγητές. Τα μηνύματα είναι από τη συνομιλία του κατηγορούμενου ιδιοκτήτη του φροντιστηρίου με φοιτητές του τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Σερρών.

Όπως αποκαλύπτει ο φοιτητής η «φάμπρικα» ήταν στημένη ως εξής:

[custom:google-ads]

«Αφού μας έκοβαν συνεχώς στα μαθήματα όσο κι αν διαβάζαμε, επικοινωνούσε μαζί μας ο ιδιοκτήτης του φροντιστηρίου. Μας έλεγε πως το φροντιστήριό του λειτουργεί για τα μαθήματα των τριών καθηγητών και πως υπάρχει τρόπος να περάσουμε τα μαθήματά τους. Φυσικά ο τρόπος ήταν να τα πληρώσουμε αδρά. 250 ευρώ το μάθημα. Τα μαθήματα στο φροντιστήριο ήταν καθαρά εικονικά. Να φανταστείτε πως αν είχαμε κάποια απορία μας έλεγαν ότι δεν έχει σημασία να τα καταλάβουμε, αρκεί να γράψουμε τις απαντήσεις στα θέματα που θα μας έδιναν. Ήταν πάντα αυτά που έπεφταν στην εξεταστική. Εγώ, μάλιστα, σε ένα μάθημα, δεν έγραψα απολύτως τίποτα, και με περάσαν με καλό βαθμό. Και δεν ήταν μόνο ο Κωνσταντινούδης. Υπήρχαν άλλοι δύο καθηγητές που ακολουθούσαν την ίδια μέθοδο. Δηλαδή, δεν μας περνούσαν αν δεν πηγαίναμε στο φροντιστήριο. Μόνο που αυτοί ήταν λίγο πιο προσεκτικοί. Για να μας περάσουν, έπρεπε να γράψουμε κιόλας στην εξεταστική, ενώ ο Κωνσταντινούδης μας περνούσε ακόμη και αν δεν γράφαμε τίποτα, όπως έγινε στην περίπτωσή μου».

  Αυτό που μένει είναι να διερευνηθεί από την ΕΔΕ αν και κατά πόσο εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα στην πολύκροτη υπόθεση.

Πηγή: serraikanea.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis