Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:14 | 22/09/2020

Παρουσία του Υπαρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Ιάκωβου Κλεφτοσπύρου πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020, στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στην Κάτω Κηφισιά η τελετή έναρξης του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021, με τον καθιερωμένο αγιασμό από τον πρεσβύτερο και καθηγητή Αθανάσιο Μελισσάρη.

Αντίστοιχη τελετή, πραγματοποιήθηκε και στη Σχολή Πυροσβεστών στην Πτολεμαΐδα, όπου ο Πρωτοσύγκελος Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας Αρχιμανδρίτης Νικηφόρος Μανάδης πραγματοποίησε τον αγιασμό.

Τόσο ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Ιάκωβος Κλεφτοσπύρος, όσο και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Υποστράτηγος Π.Σ. Εμμανουήλ Δαμουλάκης, παρουσία του Διοικητή της Σχολής Αξιωματικών Αρχιπύραρχου Δημήτριου Καλιανιώτη, αλλά και στην Πτολεμαΐδα ο Διοικητής της Σχολής Πυροσβεστών Πύραρχος Ιωάννης Αμανατίδης, μετά την ανάγνωση της Ημερήσιας Διαταγής, ευχήθηκαν στους Δόκιμους, καλό και εποικοδομητικό ακαδημαϊκό έτος, ενώ έδωσαν κατευθύνσεις και οδηγίες για την επιτυχή ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis