Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:44 | 11/05/2019

Πραγματοποιήθηκε εχτές 10 Μαΐου, στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στην Αθήνα και στον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό στη Θεσσαλονίκη, η τελετή απονομής πτυχίων της 25ης εκπαιδευτικής σειράς της Σχολής Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος, στην οποία φοίτησαν 97 Επιπυραγοί και 1 Ανώτερος Υπαστυνόμος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, ο Υπαρχηγός Υποστήριξης του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος ΠΣ Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος αφού απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, επέδωσε τα πτυχία στους αποφοιτήσαντες, ενώ η Ημερήσια Διαταγή ανεγνώσθη από τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Αρχιπύραρχο Εμμανουήλ Δαμουλάκη. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διοικητής του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υποστράτηγος ΠΣ Ιάκωβος Κλεφτοσπύρος, ο Διοικητής Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Αττικής Υποστράτηγος ΠΣ Νικόλαος Σπαής, ο Συντονιστής Επιχειρήσεων με έδρα τον Πειραιά Υποστράτηγος ΠΣ Ιωάννης Πετρούτσος, ο Διευθυντής Οικονομικών Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος, ανώτεροι Αξιωματικοί και συγγενείς των αποφοίτων.

Στην αντίστοιχη τελετή που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Θεσσαλονίκης, η επίδοση των πτυχίων στους αποφοίτους έγινε από τον Επιχειρησιακό Συντονιστή με έδρα τη Θεσσαλονίκη Υποστράτηγο ΠΣ Σπυρίδωνα Βαρσάμη. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν μεταξύ άλλων ο Διοικητής Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Παχίδης, ανώτεροι Αξιωματικοί και συγγενείς των αποφοίτων.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis