Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:28 | 11/05/2018

Πραγματοποιήθηκε στις 11 Μαΐου, στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στην Αθήνα και του 3ου Πυροσβεστικού Σταθμού στη Θεσσαλονίκη, η τελετή απονομής πτυχίων της 24ης εκπαιδευτικής σειράς της Σχολής Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος, στην οποία φοίτησαν 90 Επιπυραγοί και 2 Ανώτεροι Υπαστυνόμοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Τα πτυχία στους αποφοιτήσαντες στην Αθήνα επέδωσε ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος ΠΣ Σωτήριος Τερζούδης και στη Θεσσαλονίκη ο Υπαρχηγός Υποστήριξης του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος ΠΣ Δημοσθένης Αναγνωστάκης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στην Αθήνα, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Αρχιπύραρχος Σπυρίδωνας Βαρσάμης ανέγνωσε την Ημερήσια Διαταγή.

[custom:google-ads]

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, παρέστησαν μεταξύ άλλων: ο Διοικητής του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υποστράτηγος ΠΣ Ιωάννης Φωστιέρης, ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Πειραιά Υποστράτηγος ΠΣ Κωνσταντίνος Γιόβας, ο Συντονιστής Υποστήριξης ΑΠΣ Υποστράτηγος ΠΣ Ιωάννης Ράμφος, ο Διοικητής Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Αττικής Υποστράτηγος ΠΣ Αχιλλέας Τζουβάρας, ο Διευθυντής Υγειονομικής Υπηρεσίας Αρχιπύραρχος (ΥΙ) Απόστολος Σταμάτης, ανώτεροι Αξιωματικοί και συγγενείς των αποφοίτων.

Ανάλογη τελετή πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του 3ου Πυροσβεστικού Σταθμού στη Θεσσαλονίκη, στην οποία παρέστησαν ο Επιχειρησιακός Συντονιστής Θεσσαλονίκης Υποστράτηγος ΠΣ Ναθαναήλ Ρήγας και ο Διοικητής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλονίκης Πύραρχος Κωνσταντίνος Παχίδης, ανώτεροι Αξιωματικοί και συγγενείς των αποφοίτων.

https://www.fireservice.gr/documents/20184/685783/DSC_6374.jpg/8a8b073b-93cb-4bea-9ff7-0c1e22e894fa?t=1526033219866&imageThumbnail=2

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis