Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:29 | 02/08/2018

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Τα τραγικά γεγονότα των τελευταίων ημερών που είχαν ως αποτέλεσμα να θρηνήσουμε δεκάδες ανθρώπινες αθώες ζωές δεν ανέδειξαν μόνο την ασυνεννοησία, την έλλειψη σχεδιασμού, τα λάθη και τις παραλείψεις αυτών που είχαν την ευθύνη αλλά ανέδειξε και μία εικόνα που μας δίνει μία νότα αισιοδοξίας.

Μέσα σε αυτή την ζοφερή πραγματικότητα που όλοι γίναμε μάρτυρες, υπήρξαν  αστυνομικοί του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων οι οποίοι αν και ευρίσκονταν σε ημερήσια ανάπαυση ή δεν είχαν διατεθεί σε υπηρεσία προσήλθαν αυτοβούλως και ενίσχυσαν την Τροχαία προκειμένου να μην κινδυνεύσει κανένας συμπολίτης μας στην περιοχή της Κινέτας που δοκιμαζόταν από την πύρινη λαίλαπα, γεγονός και το οποίο κατάφεραν.

Η Ένωση μας οφείλει και να αναδείξει και να συγχαρεί όλους τους συναδέλφους της εν λόγω υπηρεσίας, ο δε Διοικητής της υπηρεσίας Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Πιπέρης Ευάγγελος, όπως ο ίδιος μας δήλωσε αισθάνεται υπερήφανος, ευγνώμων και ταυτόχρονα τυχερός που διοικεί το  Α΄ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων.

Πιστεύουμε ότι όταν περισσεύει το φιλότιμο, όταν υπάρχουν άνθρωποι με συνείδηση, όταν το καθήκον είναι τρόπος ζωής έχουμε την ελπίδα ότι τίποτα δεν χάθηκε, αρκεί το παράδειγμα των συναδέλφων μας να το ακολουθήσουν όσοι κρατούν τις τύχες της χώρας στα χέρια τους.

 

                                                                                      Για το Δ.Σ.

 

                     - Ο -                                                                                  - Ο -

                 Πρόεδρος                                                                       Γεν. Γραμματέας

 

         ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος                                                        ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ Χρήστος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis