Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:44 | 11/05/2019

Οι αποφάσεις του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας με αφορμή τη διεξαγωγή του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ, όχι μόνο προκαλούν την εύλογη αγανάκτηση κάθε σκεπτόμενου Έλληνα Αστυνομικού και Πολίτη, αλλά εγείρουν και μείζονα ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα που τις επέβαλε αφού για άλλη μια φορά ακολουθήθηκε η συνήθης τακτική της καταπάτησης των κανονισμών εργασίας και των δικαιωμάτων των συναδέλφων μας.

Χωρίς αιδώ, όπως καταγγέλλεται από Πρωτοβάθμιες Ενώσεις μας, κινητοποιούνται διμοιρίες ακόμα και από την Καστοριά (!) για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα που θα διεξαχθεί 600 χλμ μακριά και μάλιστα κεκλεισμένων των θυρών! Τέτοιος πανικός και τέτοια αψυχολόγητη αντίδραση ούτε σε κωμωδίες του ελληνικού κινηματογράφου δεν συναντά πλέον κανείς! Δυστυχώς όμως, για τους διοικούντες την Ελληνική Αστυνομία είναι προφανώς φυσιολογικό να λαμβάνονται τέτοιου είδους μέτρα γελοιοποιώντας όλο το σύστημα αστυνόμευσης, αφού η εμπειρία μας έχει διδάξει για την αναποτελεσματικότητα, αν όχι για την επικινδυνότητά τους.
[custom:google-ads]
Η Ομοσπονδία, με υπευθυνότητα και σοβαρότητα έχει αναδείξει τις διαχρονικές παθογένειες της εμπλοκής της Ελληνικής Αστυνομίας στη διοργάνωση του λεγόμενου «ελληνικού ποδοσφαίρου» και θα συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι να πεισθεί η πολιτεία ότι υπάρχει άλλος δρόμος πιο αποτελεσματικός και ωφέλιμος κατ’ αρχάς για το ίδιο το ποδόσφαιρο που τόσο βάναυσα έχει κακοποιηθεί και απαξιωθεί στον τόπο μας.

Καλούμε τέλος την Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας να σταματήσει να λαμβάνει επιζήμιες αποφάσεις για το αστυνομικό προσωπικό και να συνταχθεί με εμάς στον αγώνα που κάνουμε για την αξιοπρέπεια του Έλληνα Αστυνομικού και για την ενίσχυση του αστυνομικού θεσμού που επίσης προσβάλλεται και διασύρεται συστηματικά μέσα και έξω από τα γήπεδα. 

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

poasy.gr

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis