Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:00 | 25/02/2019

Φρίκη και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην Ισπανία η υπόθεση του νεαρού Αλμπέρτο Σάντσεθ Γκόμεθ, ο οποίος αφού δολοφόνησε τη μητέρα του, την τεμάχισε και την έβαλε σε τάπερ.

Ένας παιδικός του φίλος του δράστη, αποκάλυψε στην εφημερίδα «El espanol», ότι ο μητροκτόνος άλλαξε πολύ από τη στιγμή που επισκέφθηκε την Ελλάδα στο πλαίσιο του φοιτητικού προγράμματος Erasmus.

[custom:google-ads]

«Μέχρι τότε ήταν παιδί φυσιολογικό, σπούδαζε Λογιστικά και Οικονομικά στη Μαδρίτη χωρίς να έχει δώσει αφορμές», λέει χαρακτηριστικά ο φίλος του.

«Μετά πήγε στην Ελλάδα. Εκεί προφανώς πρέπει να είχε μία κακή, αρνητική εμπειρία. Γύρισε πριν καν τελειώσει το πρόγραμμα. Ήταν στην Αθήνα για κάποιους μήνες», προσθέτει ο ίδιος. 

«Από τη στιγμή της επιστροφή του στη Μαδρίτη ο Αλμπέρτο ήταν ένας... άλλος, όπως αφηγείται ο φίλος του. «Έγινε εξαιρετικά εσωστρεφής, του έμπαιναν συνέχεια παρανοϊκές ιδέες, κάτι το ανεξήγητο».

Σημειώνεται ότι στην πορεία των χρόνων, ο Αλμπέρτο εισήχθη τρεις φορές σε ψυχιατρική κλινική για θεραπεία. Πριν από μερικές ημέρες αποκαλύφθηκε το στυγερό έγκλημα για το οποίο είναι ο κύριος κατηγορούμενος.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis