Τεράστια η ζήτηση για την εισαγωγή στη Σχολή Ανθυποπυραγών

Τεράστια η ζήτηση για την εισαγωγή  στη Σχολή Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας
ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Τεράστια η ζήτηση για την εισαγωγή στη Σχολή Ανθυποπυραγών

Συνολικά εκατόν τριάντα εννέα άτομα, από ολόκληρο τον Νομό Ηλείας, υπέβαλλαν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους, για την εισαγωγή τους στις Σχολές Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, με την μεγαλύτερη πλειοψηφία αυτών να «περνούν» στην επόμενη φάση.

Η Επιτροπή Παραλαβής Δικαιολογητικών του Πυροσβεστικού Σώματος της Ηλείας, που είχε συσταθεί το προηγούμενο διάστημα, παρέλαβε συνολικά 119 αιτήσεις, υποψηφίων, οι οποίοι προσήλθαν στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, προκειμένου να καταθέσουν σε εκτυπωμένη μορφή το αποδεικτικό της ηλεκτρονικής αίτησής τους καθώς και τα απαραίτητα συνοδευτικά δικαιολογητικά.

Όπως ανέφερε στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» ο πυραγός, πρόεδρος της Επιτροπής Παραλαβής Δικαιολογητικών Πανελληνίων Εξετάσεων για τον Νομό Ηλείας, Νικόλαος Σμαρνάκης, για πρώτη φορά εντάχθηκαν οι πανελλήνιες εξετάσεις για εισαγωγή στο Πυροσβεστικό Σώμα και η διαδικασία κύλησε αρκετά ομαλά καθ’ όλη την διάρκεια κατάθεσης των δικαιολογητικών.

ilialive.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τέσσερις Ειδικοί Φρουροί συνελήφθησαν μετά από καταγγελία στους «Αδιαφθορους» της ΕΛ.ΑΣ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την κατηγορία ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ