Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:14 | 11/02/2021

Συγκινητική ήταν για ακόμη μια φορά η προσέλευση των μελών μας στο κάλεσμα της Ένωσής μας στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συγκεντρώσεων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής , χθες Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021.

 Παρά το φόβο της πανδημίας που κυριαρχεί , οι συνάδελφοι προσήλθαν κατά δεκάδες να επιτελέσουν  το «ιερό τους καθήκον» , τηρώντας πάντα τα προβλεπόμενα από τον Ε.Ο.Δ.Υ. υγειονομικά  πρωτόκολλα, την τήρηση των οποίων επιμελήθηκαν μέλη του Δ.Σ. της Ένωσής μας.

Ο μεγάλος όγκος των μονάδων αίματος που συλλέχθηκαν  θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση συναδέλφων – μελών μας, καθώς και των οικείων τους προσώπων που χρειάζονται αίμα.

Στη διάρκεια της αιμοδοσίας, συνάδελφος που υπηρετεί στην Τροχαία και εργαζόταν σε άλλον όροφο ένιωσε καρδιολογικά προβλήματα. Άμεσα μετέβη στο σημείο ο αρμόδιος γιατρός της αιμοδοσίας , ο οποίος του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες και έμεινε μαζί με το συνάδελφο έως την παραλαβή του από ασθενοφόρο ΕΚΑΒ.

Οφείλουμε ένα τεράστιο «μπράβο» και ένα «ευχαριστώ» σε όλους τους συναδέλφους που έδωσαν αίμα και τους διαβεβαιώνουμε πως η όλο και μεγαλύτερη συμμετοχή τους στις αιμοδοσίες μας, μας δεσμεύει να συνεχίσουμε με ανάλογες δράσεις  και στο μέλλον, προκειμένου να προβληθεί  η προσφορά του Έλληνα Αστυνομικού στο κοινωνικό σύνολο.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, Α/Δ’ κ. ΛΑΣΚΟ Σπυρίδωνα για τη φιλοξενία και την παραχώρηση της αίθουσας.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis