Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:58 | 22/11/2019

Χωρίς υπηρεσιακά λεωφορεία για δύο μήνες το Ελευθέριος Βενιζέλος. θα δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στους αστυνομικούς που υπηρετούν σε αυτό.

Μεγάλο πρόβλημα με την μετακίνησή τους θα αντιμετωπίσουν οι συνάδελφοι στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών. Έκπληκτοι πληροφορήθηκαν εχτές 21-11-2019, ότι ανακαλούνται τα δρομολόγια των υπηρεσιακών λεωφορείων της ΔΑΑΑ μέχρι την 17-01-2020. Αυτό γιατί τα τέσσερα λεωφορεία που διαθέτει η υπηρεσία μας θα χρησιμοποιηθούν, τα δύο για την μετακίνηση των δόκιμων Ειδικών Φρουρών και τα άλλα δύο από την ΠΣΕΑ, κατόπιν σχετικών διαταγών του Αρχηγείου και της ΓΑΔΑ.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να μεταφέρουμε τις έντονες διαμαρτυρίες και τα παράπονα των συναδέλφων της ΔΑΑΑ, προς τη φυσική μας ηγεσία, διότι θα δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα κατά τις μετακινήσεις τους ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες.

Τα υπηρεσιακά λεωφορεία τα χρησιμοποιεί το μεγαλύτερο ποσοστό των συναδέλφων και με αυτά επιτυγχάνεται η έγκαιρη και μαζική προσέλευση τους στην υπηρεσία τουλάχιστον μισή ώρα πριν την έναρξη της βάρδιας τους, καθώς και η έγκαιρη αποχώρησή τους από αυτή.

Επιπρόσθετα θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι στη ΔΑΑΑ υπηρετούν συνάδελφοι από όλες τις περιοχές του Νομού Αττικής και όπως όλοι γνωρίζουν είναι μια απομακρυσμένη υπηρεσία με πολλές ιδιαιτερότητες.

Εμείς από την πλευρά μας θα θέλαμε η φυσική ηγεσία να εξετάσει με διαφορετικό πρίσμα την χρησιμοποίηση των υπηρεσιακών λεωφορείων της ΔΑΑΑ, διότι θα δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα για την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας μας. 

 

ΠΛΑΦΟΥΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΑΝ.Α.ΣΑ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis