Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:42 | 04/10/2019

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το περιστατικό με τους πυροβολισμούς έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο της Τεργέστης, στην Ιταλία.

[custom:google-ads]

Οι δύο αστυνομικοί, οι οποίοι είχαν τραυματιστεί σοβαρά από τα πυρά ενός άνδρα, έχασαν τη μάχη για τη ζωή, σύμφωνα με την Corriere della Serra.

Η υπόθεση αφορά μια ληστεία που έγινε το πρωί της Παρασκευής.

Ένας άνδρας ο οποίος φαίνεται ότι εμπλεκόταν σε αυτή, πήγαινε με τη συνοδεία του αδελφού του στο Τμήμα.

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ο ένας από τους δύο αδελφούς έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στην είσοδο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά τρεις αστυνομικοί, εκ των οποίων οι δύο έχασαν τη ζωή τους.

Συνελήφθη ο δράστης

Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και ένας από τους δύο άνδρες που είχαν πάει εκείνη την ώρα στην Αστυνομία.

Ο άνθρωπος που πυροβόλησε συνελήφθη. Ο δεύτερος επιχείρησε να δραπετεύσει, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Σύμφωνα με τη La Repubblica μάλιστα, τραυματίας φέρεται και ο αδερφός του δράστη.

Οι δυο άνδρες φέρονται υπεύθυνοι για ληστεία σήμερα το πρωί.

 

Μια ημέρα μετά το μακελειό στη Γαλλία

Το περιστατικό έρχεται μόλις μια ημέρα μετά την επίθεση με μαχαίρι άνδρα στη Γαλλία, κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους τέσσερις αστυνομικοί, προτού πέσει νεκρός από τις σφαίρες των δυνάμεων ασφαλείας.

Γεννηθείς στη Μαρτινίκα (γαλλικές Αντίλλες), ο διοικητικός υπάλληλος, ηλικίας 45 ετών, εργαζόταν στο τμήμα πληροφορικής στη διεύθυνση πληροφοριών της αστυνομικής διεύθυνσης στο Παρίσι και έπασχε από κώφωση.

Αρχικά μαχαίρωσε με ένα κουζινομάχαιρο τρεις ανθρώπους, που βρίσκονταν στα γραφεία της υπηρεσίας του. Σε μια σκάλα, σκότωσε μια διοικητική υπάλληλο.
Κατόπιν, στον περίβολο, ένας αστυνομικός τον διέταξε να αφήσει το μαχαίρι και στη συνέχεια άνοιξε πυρ, σκοτώνοντας τον δράστη με μια σφαίρα στο κεφάλι.

«Ήταν ένας φυσιολογικός άνθρωπος, πολύ ήρεμος. Τον έβλεπα να πηγαίνει στο τέμενος, όμως ασκούσε ήρεμα την πίστη του» είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια γειτόνισσά του.

www.tovima.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis