Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:37 | 08/05/2016

Ένταση επικρατεί αυτήν την ώρα στην Πλατεία Συντάγματος, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται συγκεντρώσεις και πορείες στο κέντρο της Αθήνας από το απόγευμα εν όψει της ψήφισης του νομοσχεδίου για το Ασφαλιστικό το βράδυ από τη Βουλή.

Εικόνες που έρχονται από το Σύνταγμα δείχνουν τους γνωστούς αγνώστους να εκτοξεύουν φωτοβολίδες και μολότοφ κατά των αστυνομικών.

Νωρίτερα αγρότες διαμαρτυρόμενοι πέταξαν καλαμπόκι και πίτουρα έξω από τη Βουλή.

Η νέα διαμαρτυρία ξεκίνησε στις 18:00 με τις ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ, που διοργανώνουν συλλαλητήριο-συναυλία στην πλατεία Συντάγματος και συνεχίζεται στις 19:00 με το ΠΑΜΕ που έχει νέα συγκέντρωση απέναντι από το ελληνικό Κοινοβούλιο.

Στο συλλαλητήριο συμμετέχουν δευτεροβάθμια σωματεία – μέλη της ΑΔΕΔΥ (ΠΟΕ-ΟΤΑ κ.λπ.), αριστερές οργανώσεις, μέλη αντιρατσιστικών οργανώσεων, αντιεξουσιαστες, ενώ έντονη είναι η παρουσία Κούρδων υποστηρικτών του Οτσαλάν.

«Κατάπτυστο» χαρακτήρισε ο Γρηγόρης Καλομοίρης, συνδικαλιστικό στέλεχος της ΑΔΕΔΥ, το γεγονός ότι η κυβέρνηση επέλεξε τη σημερινή ημέρα εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς για να ψηφίσει ένα νομοσχέδιο που «λεηλατεί ο,τιδήποτε έχει μείνει όρθιο στην κοινωνική ασφάλιση και εξαπολύει φορολογική επιδρομή στα φτωχότερα στρώματα του πληθυσμού».

www.newsonly.gr

 

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis