Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:15 | 20/04/2015

Την πύλη της Κατεχάκη θα περάσει στις 10.30 το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας, με τον πρωθυπουργό μέσω αυτής της επίσκεψής του να βάζει αυτομάτως ψηλά στην ατζέντα τα θέματα ασφάλειας-τα οποία καλούνται να διαχειριστούν οι επιτελείς του υπουργείου προστασίας του Πολίτη- στον απόηχο μάλιστα και της πρόσφατης κατάληψης στην Πρυτανεία.

Ο πρωθυπουργός θα έχει κατ' ιδίαν συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, με το ραντεβού να έχει κλειστεί από την προηγούμενη Τρίτη, όταν στο Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποιήθηκε διυπουργική για το μεταναστευτικό και οι δυο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν κατ' ιδίαν μετά το τέλος της σύσκεψης.

Σε κάθε περίπτωση, η επίσκεψη Τσίπρα αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον μετά τις πρόσφατες τοποθετήσεις αλλά και την αρθρογραφία του κ. Πάνουση για την πολιτική που πρέπει να ακολουθεί η αστυνομία,με τον τελευταίο μάλιστα να έχει γίνει δέκτης σκληρής κριτικής από το κυβερνών κόμμα.

Οι δυο πλευρές πάντως, έχουν κατά καιρούς ξεκαθαρίσει πως δεν υπήρξε θέμα παραίτησης ή αποχώρησης του υπουργού, ενώ -διόλου τυχαία- ο αναπληρωτής υπουργός δήλωσε με συνέντευξή του στην "Καθημερινή" ότι η επέμβαση στην Πρυτανεία αποφασίστηκε σε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.

iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis