Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:34 | 12/07/2016

Ο ναύαρχος Τζέιμς Σταυρίδης φέρεται να περιλαμβάνεται στην λίστα των υποψηφίων αντιπροέδρων της υποψηφιότητας της Χίλαρι Κλίντον, σύμφωνα με όσα αναφέρουν σε δημοσίευμά τους οι New York Times, επικαλούμενοι πηγή με γνώση των πραγμάτων της καμπάνιας Κλίντον. Σύμφωνα με πληροφορίες των New York Times, ο γνωστός στο ελληνικό κοινό ομογενής και πρύτανη της σχολής Φλέτσερ του Πανεπιστημίου Tufts, ικανοποιεί έναν από τους όρους που φέρεται να έχει θέσει η Κλίντον και αφορά την ύπαρξη στρατιωτικής εμπειρίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μέχρι στιγμής το επιτελείο της κ. Κλίντον αρνείται να σχολιάσει το σχετικό δημοσίευμα, ενώ το ίδιο έκανε και το περιβάλλον του κ. Σταυρίδη.

Όπως αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα, και ο Ντόναλντ Τραμπ έχει αναφέρει στο παρελθόν πως σκέφτεται να επιλέξει ως υποψήφιο αντιπρόεδρο ένα άνθρωπο με στρατιωτική εμπειρία, λέγοντας πως ένα από τα πρόσωπα που σκέφτεται είναι ο αντιπτέραρχος Μάικλ Φλιν, που έχει πλέον συνταξιοδοτηθεί. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ποιος είναι ο Τζέιμς Σταυρίδης

Ο κ. Σταυρίδης γεννήθηκε στη Φλόριντα των ΗΠΑ και αποφοίτησε από τη Ναυτική Ακαδημία των ΗΠΑ το 1976 ενώ το 1984 αναδείχθηκε διδάκτορας της σχολής Φλέτσερ στις διεθνείς σχέσεις. Διετέλεσε ανώτατος διοικητής των συμμαχικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ και είχε το γενικό πρόσταγμα σε στις επιχειρήσεις της συμμαχίας στη Μέση Ανατολή, το Αφγανιστάν, τη Λιβύη και τη Συρία αλλά και στα μέτωπα των Βαλκανίων και της αντιμετώπισης της πειρατείας στις ακτές της Αφρικής.

Διαβάστε περισσότερα στο thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis