Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:06 | 27/07/2017

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος αναφέρθηκε σήμερα στην «εισβολή» μελών του Ρουβίκωνα χθες στη Βουλή και στο γεγονός ότι αφέθηκαν ελεύθερα, με εντολή των Νίκου Βούτση και Νίκου Τόσκα.

Σε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» Θεσσαλονίκης, ο κ. Τζανακόπουλος τόνισε τα εξής: «έγινε μια ακτιβιστική ενέργεια.

Από εκεί και πέρα η αστυνομία έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει και δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένα νόημα να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο ζήτημα».

[custom:google-ads]

Επίσης είπε ότι «τις τελευταίες εβδομάδες, μετά τη 15η Ιουνίου η ΝΔ και μεγάλη μερίδα του αντιπολιτευόμενου Τύπου, προσπαθούν να βρουν διάφορα ζητήματα πάνω στα οποία επιχειρούν να στήσουν μια αντιπολιτευτική ατζέντα, που στοχεύει στη δημιουργία της εντύπωσης ότι γενικώς τα πράγματα είναι αποσταθεροποιημένα, υπάρχουν παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, δεν υπάρχει ασφάλεια στους πολίτες. Γενικώς, ξέρετε, γυρνάει γύρω-γύρω από την ίδια λογική αποσταθεροποίησης και υποτιθέμενης έντασης η αντιπολιτευτική γραμμή της Νέας Δημοκρατίας. Δεν νομίζω ότι μπορεί, όμως, να τα καταφέρει. Η εικόνα της ελληνικής κοινωνίας, αυτή τη στιγμή, δεν έχει καμία σχέση με αυτό και έχω τη βεβαιότητα ότι οι πολίτες το καταλαβαίνουν ή τουλάχιστον η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών το καταλαβαίνει».

Υπενθυμίζεται πως χθες περίπου 25 άτομα, μέλη του Ρουβίκωνα, παραβίασαν νωρίτερα σήμερα τα μέτρα ασφαλείας στον προαύλιο χώρο της Βουλής, αιφνιδιάζοντας τους αστυνομικούς που βρίσκονται στην πλευρά της Βασιλίσσης Σοφίας και τρέχοντας έφτασαν μέχρι την είσοδο της Βουλής.

Με εντολή του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, και μετά από συνεννόηση με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, τα άτομα αφέθηκαν ελεύθερα αφότου προηγουμένως έδωσαν τα στοιχεία τους.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis