Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:44 | 28/05/2020

Την 26η Μαΐου 2020 πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη μέσω διαδικτύου του Προέδρου Χαράλαμπου Τσίτσικα, και του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης μας Γεώργιου Μπαλάση, με τον Βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κ. Άγγελο Τσιγκρή στα πλαίσια επαφών που αναπτύσσει η Ένωση μας με φορείς την περιοχής και σκοπό την συνεχή και ουσιαστική ανάδειξη των προβλημάτων που απασχολούν τους Αστυνομικούς της Αχαΐας.

Στην τηλεδιάσκεψη αναπτύχθηκαν θέματα όπως οι τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την ανέγερση νέου Αστυνομικού Μεγάρου στην Πάτρας, το αίτημά μας για την επίσπευση των διαδικασιών προμήθειας υπηρεσιακών οχημάτων μέσω ΕΣΠΑ, αλλά και την προμήθεια από την ίδια την υπηρεσία, το διαρκές πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού, εξοπλισμού και μέσων. Ακόμα ενημερώθηκε για την προσπάθεια για την απεμπλοκή μας από το πάρεργο των διακομιδών ασθενών κρατουμένων από το Κατάστημα Κράτησης Πάτρας προς τα νοσηλευτικά ιδρύματα της περιοχής, καθώς και την νομοθετική ρύθμιση που επιζητούμε σχετικά με την απόσυρση της αρμοδιότητας της Αστυνομίας από άλλο ένα πάρεργο, αυτό των διακομιδών ψυχικά πασχόντων προς ακούσια νοσηλεία. Τέλος ο κ. Βουλευτής ενημερώθηκε εκτενώς για την προσπάθεια καταπολέμησης της διάδοσης της πανδημίας του Covid-19 μέσω της εφαρμογής των μέτρων της Ελληνικής Κυβέρνησης, που είχαν και στην περιοχή της Αχαΐας απολυτή επιτυχία, λόγω βέβαια και της αδιάκοπης προσπάθειας και της παρουσίας των Αστυνομικών της περιοχής που σήκωσαν και αυτό το βάρος μέσα σε πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες.

Ο κ. Βουλευτής από την πλευρά του μας δήλωσε ότι στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού του έργου αλλά και με απευθείας και προσωπικές παρεμβάσεις στους αρμόδιους πολιτικούς παράγοντες της Ελληνικής Κυβέρνησης, θα στηρίξει τα δίκαια αιτήματα μας. Η Ένωση μας θα συνεχίσει και τις επόμενες μέρες τις επαφές με φορείς της Αχαϊας

                               ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
        ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ  ΜΠΑΛΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis