Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:28 | 09/03/2018

Εκρηκτικό είναι το «κοκτέιλ» της Κυριακής όσον αφορά την ασφάλεια και την τάξη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης καθώς βάσει της δεδομένη κατάστασης οπαδοί του ΠΑΟΚ και του Άρη αναμένεται να βρεθούν σε απόσταση αναπνοής.

[custom:google-ads]

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πραγματοποιούν το δεύτερο κατά σειρά συλλαλητήριο τους ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ στην Τούμπα στις 19.30, ενώ στις 17.00 έχει οριστεί το παιχνίδι Άρης-ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, με παρόντες τους φίλους των Κιτρίνων, καθώς το παιχνίδι δεν θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών όπως ήταν αρχικά αποφασισμένο μετά τη δικαίωση του Άρη.

Ο αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλονίκης Φώτης Δομζαρίδης μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και τον Στέφανο Διαμαντόπουλο, επισήμανε ότι «έχουμε ένα τριήμερο με μεγάλη ένταση», ενώ όπως είπε «έχουμε αιτηθεί την αναβολή του αγώνα Άρης-ΠΑΟΚ για λόγους ασφαλείας», καθώς στις 14.00 είναι ορισμένο το συλλαλητήριο των οπαδών του Δικεφάλου.

Σύμφωνα με τον υποστράτηγο της ΕΛΑΣ, έχουν ήδη ζητηθεί ενισχύσεις για την αστυνομική δύναμη της πόλης τις προσεχείς ημέρες από όμορες Αστυνομικές Διευθύνσεις και από την Αθήνα, ώστε να επιτευχθεί καλύτερα το έργο της διατήρησης του κλίματος ασφάλειας στην πόλη.

Πηγή: oraiokastro24.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis