Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:24 | 08/06/2015

Στις 04-06-2015 και με αφορμή την αναστάτωση που έχει προκληθεί στα στελέχη από μια σειρά αναρτήσεων στο διαδίκτυο διαφόρων συνδικαλιστών, η προσωρινή Διοικούσα της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. για την αποφυγή οποιασδήποτε μονομερούς ενέργειας, λίγες μέρες πριν το Συνέδριό της ζήτησε και πραγματοποίησε έκτακτη συνάντηση του προεδρείου της με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ναυτιλίας κ. Δρίτσα Θεόδωρο με μοναδικό θέμα την ενημέρωση μας από το κ. Υπουργό, εάν προωθείται από μέρους του διάταξη περί υποχρεωτικότητας του 24μηνου.

Ο κ. Υπουργός μας διαβεβαίωσε ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει τέτοια διάταξη προς προώθηση, οποιαδήποτε δε μελλοντική αλλαγή που μπορεί να υπάρξει στο Π.Δ Μεταθέσεων, θα είναι προϊόν διαβούλευσης μεταξύ Ομοσπονδίας και Ηγεσίας.

Η προσωρινή Διοίκηση της Ομοσπονδίας στο πλαίσιο των ευθυνών που της ανατέθηκαν στο Συνέδριο του Αιγίου θα ανταποκριθεί μέχρι κεραίας στα καθήκοντά της, γιατί η μοναδική της πυξίδα είναι το συμφέρον του συνόλου των 7.500 συναδέλφων και όχι των ημετέρων.

Ο δρόμος που μερικοί ανεύθυνα ακολουθούν (με διαδικτυακές αναρτήσεις περί νομοθετικών παρεμβάσεων τις οποίες τις παρουσιάζουν ως αντικείμενο υπογείων και αδιαφανών διαβουλεύσεων της Πολιτικής και της Στρατιωτικής Ηγεσίας με την προσωρινή Διοίκηση της Ομοσπονδίας) απλά και μόνο για να μπορέσουν να δικαιολογήσουν οι ίδιοι την παρουσία τους σε διπλά η τριπλά ψηφοδέλτια και όχι δυστυχώς σε ένα και μόνο ενιαίο ψηφοδέλτιο στις ερχόμενες εκλογές, όπως επιτάσσουν οι παρούσες συνθήκες, ώστε να «περισώσουν τη συνδικαλιστική τους ταυτότητα» στο επόμενο Δ.Σ., είναι όχι μόνο λυπηρός αλλά και ιδιαιτέρως επικίνδυνος για το σύνολο των συναδέλφων.

Η παρούσα ανακοίνωση είναι ένα σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα εντός και εκτός τειχών της Ομοσπονδίας, ότι αυτά που ήξεραν κάποιοι, να τα ξεχάσουν.

Ο εκσυγχρονισμός του Π.Δ Μεταθέσεων σύμφωνα με τις Εθνικές και Υπηρεσιακές Ανάγκες θα γίνει ύστερα από διαβούλευση με την Ομοσπονδία και τα 18 Πρωτοβάθμια της, και με διαφανείς και κρυστάλλινες διαδικασίες.

Την ώρα αυτή προέχει η ενότητα μέσα από σύγκλιση δυνάμεων και σκέψεων.

Δυο πράξεις είναι στην προτεραιότητά μας, η πρόσθεση και ο πολλαπλασιασμός της δύναμης της Ομοσπονδίας.

Αφήνουμε την αφαίρεση και τη διαίρεση στους γνωστούς... αγνώστους !!!!

Για την Προσωρινή Διοικούσα

     Ο Πρόεδρος                    Ο Γεν. Γραμματέας

Δροσόπουλος Αλέξανδρος       Τσατσουλής Αθανάσιος

 

http://www.poepls.gr/

 
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis