Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:44 | 19/03/2018

Με την παρουσία εκατοντάδων συναδέλφων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Mαρτίου 2018, η εκδήλωση της Ένωσής μας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας.

Για τέταρτη συνεχή χρονιά η Ένωση Προσωπικού Λ.Σ. Αττικής - Πειραιά & Νήσων τίμησεπροσωπικό Υπηρεσιών και Λιμεναρχείων της Ένωσης μας καθώς και μεμονωμένους συναδέλφους για το ήθος τους και την προσήλωση τους στο καθήκον.

OΠρώην Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κος Δρίτσας Θεόδωρος απένειμε την τιμητική βράβευση της Ένωσης στην Ασφάλεια του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά την οποία παρέλαβε ο Υποπλοιαρχός ΛΣ Χουλάκης Χαράλαμπος.

Ο Πρώην Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κος Βαρβιτσιώτης Μιχαήλ απένειμε την τιμητική βράβευση της Ένωσης στην Υπηρεσία Συνδέσμου Διασωστών την οποία παρέλαβε ο Διοικητής  της Πλοίαρχος ΛΣ Γιαμάς Ευστράτιος.

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Α’ Αθηνών κος Νικήτας Κακλαμάνης απένειμε την τιμητική βράβευση της Ένωσης στη Μουσική Λιμενικού Σώματος την οποία παρέλαβε ο Διοικητής  της Αντιπλοίαρχος ΛΣ Βρεττός Γεώργιος.

Ο Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κος Μπαλάφας Ιωάννης απένειμε την τιμητική βράβευση της Ένωσης στα Πλωτά ΒΑ Αιγαίου την οποία παρέλαβε ο Ανθυποπλοίαρχος ΛΣ Παπαδόπουλος Κυριάκος.

Η βουλευτής Β’ Αθήνας κα Αυλωνίτου Ελένη απένειμε την τιμητική βράβευση της Ένωσης στο κλιμάκιο ειδικών αποστολών  του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά την οποία παρέλαβε ο Ανθυποπλοίαρχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Προβιάς Κωνσταντίνος.

Ο Γενικός Γραμματέας ΛΛΠ κος Λαμπρίδης Χρήστος απένειμε την τιμητική βράβευση της Ένωσης στο Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης 090 “Γαυδος” την οποία παρέλαβε ο Κελευστής Λ.Σ. Γκίκας Παναγιώτης .

Ο Αρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος ΛΣ Ράπτης Σταμάτιος απένειμε την τιμητική βράβευση της Ένωσης στο Κλάδο Ασφαλείας την οποία παρέλαβε ο Κλαδάρχης Ασφαλείας και Αστυνόμευσης  Υποναυάρχος Λ.Σ. Αργυρίου Ιωάννης.

Ο Α’ Υπαρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Κλιάρης Θεόδωρος απένειμε την τιμητική βράβευση της Ένωσης στην Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών Λ.Σ. την οποία παρέλαβε ο Ανθυποπλοίαρχος ΛΣ Προβιάς Κωνσταντίνος.

Ο Διοικητής Δημόσιας Αρχής Λιμένων κος Μπακόπουλος Δημοσθένης απένειμε την τιμητική βράβευση της Ένωσης στο Αντιρυπαντικό Πλοίο Λιμενικού Σώματος 420 την οποία παρέλαβε ο Κυβερνήτης  Ανθυπασπιστής ΛΣ Παπαγεωργίου Σίμος.

Ο Λιμενάρχης Πειραιώς Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Θεοφίλου Ανδρέας απένειμε την τιμητική βράβευση της Ένωσης στην  Μονάδα Αεροπλάνων Λιμενικού Σώματος την οποία παρέλαβε ο Διοικητής  της Υ.Ε.Μ Πλοίαρχος ΛΣ Καραγεώργος Γεώργιος.

Ο Διευθυντής Προσωπικού Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Αρχιπλοίαρχος ΛΣ Σούλος Δημήτριος απένειμε την τιμητική βράβευση της Ένωσης στην  Σχολή Λιμενοφυλάκων την οποία παρέλαβε ο Διοικητής  της Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Χρυσίνας Γεώργιος.

Η Αντιδήμαρχος Αθηναίων κα Κοντοσταθάκου Εύα απένειμε την τιμητική βράβευση της Ένωσης στην Μονάδα Ελικοπτέρων Λιμενικού Σώματος την οποία παρέλαβε ο Πλοίαρχος ΛΣ Καστάνης Χρήστος.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδος κος Τσιφάκης Μιχαήλ  απένειμε την τιμητική βράβευση της Ένωσης στον προπονητή υδατοσφαίρισης Ανθυποπλοίαρχο ΛΣ Καραμάνη Νικόλαο για την κατάκτηση χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών 2017.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Α’ Πειραιά κος Μπουτσικάκης Χριστόφορος απένειμε την τιμητική  βράβευση της Ένωσης στο Α’ Λ/Τ Τζελέπη την οποία παρέλαβε ο Διοικητής Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Πενταράκης Ευτύχιος.

Ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αττικής κος Αθανασιάδης Λεωνίδας απένειμε την τιμητική βράβευση της Ένωσης στην Ομάδα Καράτε Λ.Σ. την οποία παρέλαβε ο εκπαιδευτής της Ανθυπασπιστής  Λ.Σ.  Βαγιακάκος  Κωνσταντίνος.

Την εκδήλωση επίσης τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Γλυφάδας κος Βουγιουκλάκης Αιμίλιος, Πολιτευτές  όλων  των κοινοβουλευτικών  κομμάτων, ανώτερα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ την πίτα μας ευλόγησε ο Στρατιωτικός Ιερέας του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Ανθυποπλοίαρχος Λ.Σ.  Βαρσαμίδης Δημήτριος.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της ΕΠΛΣΑΠ Τσατσουλής Αθανάσιος τόνισε μεταξύ άλλων ότι όλους μας ενώνει η προοπτική ενός μεγάλου Λιμενικού Σώματος το οποίο αποτελεί παράδειγμα λειτουργήματος, προσφοράς και θυσίας στην Πατρίδα μας. Ο επαγγελματισμός και η εμπειρία των στελεχών ΛΣ-ΕΛΑΚΤ τα καθιστούν ένα πολύτιμό σχολείο και πηγή ζωής.

Συνεχίζουμε με ελπίδα, δύναμη και προοπτική

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣΤΣΙΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis