Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:44 | 01/02/2018

Η Ένωσή μας, σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην 24η Ετήσια, Τακτική, Γενική Συνέλευση – Kοπή βασιλόπιτας των μελών της, που θα πραγματοποιηθεί τηνπροσεχή Κυριακή 04 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα12.00΄, στο εστιατόριο «ΞΑΝΘΙΠΠΗ» στην Ξάνθη (1ο χλμ Ξάνθης-Σταυρούπολης). 

      Κατά  τη  διάρκεια της εκδήλωσης, θα γίνουν:

·         Συνδικαλιστική Ενημέρωση από τον Πρόεδρο της ΠΟ.ΑΞΙ.Α κ.ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑ   Ιωάννη.

·         Διοικητικός απολογισμός (πεπραγμένα), οικονομικός ισολογισμός και έγκριση προϋπολογισμού τρέχοντος οικονομικού έτους.

·        Κοπή της Βασιλόπιτας[δώρα έκπληξη για τους τυχερούς]  

·        Βραβεύσεις

·         (ΔΩΡΕΑΝ) Παράθεση γεύματος, μετά ζωντανής μουσικής, στα μέλη και τους/τις συζύγους τους.

Στο σημαντικό αυτό γεγονός προσκλήθηκαν ο Μητροπολίτης Ξάνθης & Περιθεωρίου κκ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ, οι τοπικοί Βουλευτές Ξάνθης κ.ΖΕ΄Ι΄ΜΠΕΚ Χουσείν, κ.ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ Ευστάθιος καικ.ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ Γρηγόριος, ο Περιφερειάρχης Α.Μ.Θ κ.ΜΕΤΙΟΣ Χρήστοςκαι οι λοιποί αιρετοί εκπρόσωποι της  αυτοδιοίκησης, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ.ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ Χαράλαμπος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ.ΖΑΓΝΑΦΕΡΗΣ Κωνστ/νος,η φυσική αστυνομική ηγεσία μας, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυν.Δντης Α.Μ.Θ Υποστράτηγος κ.ΜΕΝΕΞΙΔΗΣ Νικόλαος, οι Αστυνομικοί Διευθυντές των Δ/νσεων Αστυνομίας Περιφερείας μας, η Π.Ο.ΑΞΙ.Α [Πρόεδρος κ.ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ Ιωάννηςκαι Γ.Γ. κ.ΒΕΛΛΙΟΣ Ανδρέας],οι εκπρόσωποι των λοιπών συνδικαλιστικών Ενώσεων-Σωματείων της Α.Μ.Θ καθώς και τα Μ.Μ.Ε [τηλεοπτικοί σταθμοί – εφημερίδες] για τη δημοσιογραφική κάλυψη.

Για το λόγο αυτό η παρουσία σας είναι σημαντική και απαραίτητη να συνεχίσουμε τις κοινές μας προσπάθειες, για μια σύγχρονη, αποτελεσματική Ελληνική Αστυνομία, που θα σέβεται τα εργασιακά δικαιώματα των στελεχών της και του αστυνομικού προσωπικού γενικότερα.                   

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση και συναδελφικά αισθήματα

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ

ΑΣΤΥΝ. ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ Β'

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis