Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:44 | 15/01/2018

Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων  «ΑΛΕΚΟΣ» στο Κρυφοβό Ιωαννίνων, η ετήσια χοροεσπερίδα – κοπή πίτας, με την συνδιοργάνωση των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων, Αξιωματικών Αστυνομίας Ηπείρου, Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, Ένωσης Αποστράτων Αστυνομίας και Συλλόγου Πολιτικών Υπαλλήλων Αστυνομίας & Π.Σ Ηπείρου-Κέρκυρας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  εκ μέρους της ΠΟΑΣΥ ο Πρόεδρος κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ  Γρηγόριος, ο Γενικός Γραμματέας κ. ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος, ο Ταμίας κ.ΚΟΥΛΙΑΚΗΣ Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής κ. ΠΑΚΟΣ Δημοσθένης καθώς  και οι Πρόεδροι των Πρωτοβαθμίων Ενώσεων της Ηπείρου.

Εκ μέρους της ΠΟΑΞΙΑ  ο Πρόεδρος κ. ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ Ιωάννης, ο Γενικός Γραμματέας κ. ΒΕΛΛΙΟΣ Ανδρέας, το Δ.Σ αυτής, καθώς και  ο Πρόεδρος της Ενωσης Αξιωματικών Αττικής κ. ΒΡΑΝΤΖΑΣ Βασίλειος.

Από τη φυσική Ηγεσία, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής  Ηπείρου Υποστράτηγος ΣΚΟΥΜΑΣ Κωνσταντίνος, ο  Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής  Θεσσαλίας Υποστράτηγος ΚΟΤΣΑΦΤΗΣ Δημήτριος καθώς και  οι Διευθυντές Αστυνομίας των Δ.Α  της Ηπείρου.

Την εκδήλωση επίσης τίμησαν με την παρουσία τους  ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ Αλέξανδρος, ο Αντιδήμαρχος Ιωαννιτών κ. ΚΟΛΟΚΑΣ Παντελής, οι Βουλευτές  κ.κ. ΣΤΕΦΟΣ Ιωάννης, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Ιωάννης, ΤΑΣΟΥΛΑΣ Κωνσταντίνος  και  ΣΤΥΛΙΟΣ Γεώργιος, ο Δήμαρχος Ζίτσας κ. ΠΛΙΑΚΟΣ Μιχαήλ καθώς και  πλήθος συναδέλφων (εν ενεργεία και αποστράτων)- φίλων της Αστυνομίας.

Η μαζικότητα προσέλευσης (άνω των 700 ατόμων)  και το κέφι των παρευρισκομένων, που διατηρήθηκε αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες  έστειλαν από την Ήπειρο ένα  ηχηρό μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης στους κόλπους της οικογένειας της Ελληνικής Αστυνομίας.

 


 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΑΥΙ

ΚΙΤΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΑΞΙΑΗ

ΚΟΛΙΟΠΑΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ IPA ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ

ΚΙΤΣΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis