Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:51 | 13/03/2018

Μια 29χρονη βρήκε τραγικό θάνατο στα χέρια του πρώην συντρόφου της. Όταν αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί του, την σκότωσε και την αποκεφάλισε.

Το ακέφαλο σώμα της Anna Ergieva ανακαλύφθηκε από τους έντρομους γονείς της, όταν μπήκαν στο σπίτι της στην Ουκρανία, επειδή δεν μπορούσαν να την βρουν στο τηλέφωνο.

Το κεφάλι της βρέθηκε αργότερα από τις αστυνομικές αρχές θαμμένο σε περιοχή κοντά στο σπίτι. Ο πρώην της είχε βάλει το κεφάλι της άτυχης κοπέλας σε μία τσάντα μαζί με κάποια κοσμήματά της, σύμφωνα με πληροφορίες τα κοσμήματα ήταν δώρα που της είχε κάνει ο ίδιος όταν το ζευγάρι ήταν ακόμα ευτυχισμένο μαζί.

[custom:google-ads]

Η αστυνομία συνέλαβε τον σεφ πρώην σύντροφό της, ο οποίος προσπάθησε να επιτεθεί στους αστυνομικούς και μετά να κόψει τις φλέβες του με ένα μαχαίρι. Στη συνέχεια, ομολόγησε πως προχώρησε στη δολοφονία, επειδή ζήλεψε και εξοργίστηκε όταν τον απέρριψε και αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί του. Μετά την άρνησή της, την πυροβόλησε στο κεφάλι. Στη συνέχεια, την αποκεφάλισε ώστε οι αρχές να μην βρουν τη σφαίρα.

Ο πατέρας της δήλωσε στα ΜΜΕ: "Την βρήκαμε στο πάτωμα αποκεφαλισμένη. Ήταν σε μια λίμνη αίματος. Όλο το δωμάτιο ήταν μέσα στα αίματα, ακόμα και η τηλεόραση. Καλέσαμε την αστυνομία, η οποία ξεκίνησε τις έρευνες, αλλά δεν μπορούσαν να βρουν το κεφάλι της".

Διαβάστε περισσότερα στο enikos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis