Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:59 | 06/04/2017

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας στη συνεδρίαση που έγινε την 22/03/2017 και ώρα 12:00 αποφάσισε τον προσδιορισμό της Τακτικής Γενικής μας Συνέλευσης, τις παρακάτω ημερομηνίες:
-Την Τετάρτη 19 Απριλίου 2017 και ώρα 12:00 στην αίθουσα συγκεντρώσεων της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών (κτίριο 10, 2ος όροφος)  θα πραγματοποιηθεί η Γενική μας Συνέλευση.  
-Την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 και ώρα 12:00 εφόσον δεν έχει υπάρξει στην προηγούμενη Γενική Συνέλευση απαρτία, ορίζεται ως τελευταία ημερομηνία πραγματοποίησης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης στον ίδιο χώρο (κτίριο 10, 2ος όροφος αίθουσα συγκεντρώσεων Δ.Α.Α.Α) και την ίδια ώρα με τα παρακάτω θέματα:
1.    Διοικητικός Απολογισμός.
2.    Οικονομικός απολογισμός.
3.    Τοποθετήσεις μελών-συναδέλφων.
4.    Ενημέρωση για τρέχον ζητήματα (Σ. τ. Ε. , Μισθολογικό, Συνταξιοδοτικό, Θεσμικά)
       
Επιπροσθέτως θα αναπτυχθούν θέματα της επιστημοσύνης του Διευθυντή του Υγειονομικού της Ελληνικής Αστυνομίας/ Τμ. Ψυχιατρικό-Ψυχολογικό , Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΚΟΥΦΑΚΗ.
         
Συναδέλφισσες,  Συνάδελφοι,

Η συμμετοχή όλων των μελών της Ένωσής μας στην Γενική Συνέλευση είναι επιβεβλημένη διότι αυτή αποτελεί το ανώτατο και κυρίαρχο όργανο που αποφασίζει για θέματα που μας αφορούν.


Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΚΑΚΑΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis