Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:29 | 26/09/2017

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που είδαν το φως της δημοσιότητας για τα όσα τραγικά έζησε στα χέρια του φονιά της, που ήταν και ο σύντροφος της, η Iana Kassian, το μοντέλο του Χόλιγουντ που βρέθηκε δολοφονημένο δίπλα στη μόλις δύο μηνών κόρη της.

Σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή η άτυχη 30χρονη κοπέλα, που δολοφονήθηκε το Μάιο του 2016, πέθανε από αφαίμαξη και βαριά τραύματα στο κεφάλι.

Ο δράστης Blake Leibel, γνωστός συγγραφέας, τη χτύπησε βάναυσα στο πρόσωπο, της έκοψε κομμάτια από το πρόσωπό της (περιλαμβανομένου του δεξιού αυτιού της) και αφαίρεσε τμήμα από το κρανίο της, αφήνοντας τον εγκέφαλό της σε κοινή θέα. Δίπλα της ήταν η μόλις δύο μηνών κόρη τους, που δεν είχε υποστεί κανένα τραυματισμό.

[custom:google-ads]

Η Αστυνομία συνέλαβε τον Leibel στη σκηνή του εγκλήματος, αφού αρχικά εκείνος προσπάθησε να ταμπουρωθεί μέσα στο σπίτι.

Μία εβδομάδα πριν το φόνο η μητέρα του θύματος ήταν ιδιαίτερα ανήσυχη καθώς ο δράστης είχε συλληφθεί για βιασμό. Η κόρη της τον είχε εγκαταλείψει και είχε πάει να του μιλήσει την ημέρα του φόνου, όταν και δεν έδωσε ξανά σημεία ζωής.

Ο δράστης αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο της θανατικής ποινής, ενώ οι συνήγοροί του υποστηρίζουν ότι ο πελάτης τους είναι ψυχικά διαταραγμένος, στοιχείο που έχει οδηγήσει στην αναβολή της δίκης.

newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis