Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:49 | 26/03/2015

Αντί το νόμο, υπηρετούσε την παρανομία αστυνομικός από την Πάφο, ο οποίος όπως όλα δείχνουν, όταν έβγαζε τη στολή του αστυνομικού, φορούσε αυτήν του διαρρήκτη! Ο αστυνομικός πιάστηκε επ΄αυτοφώρω από συναδέλφους του οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους! Έρευνα για ναρκωτικά, ισχυρίζεται ότι έκανε ο εν λόγω αστυνομικός! Σε εξέλιξη η έρευνα. Έξω φρενών ο Αρχηγός της Αστυνομίας.

Ο 35χρονος αστυνομικός ο οποίος υπηρετεί στον σταθμό Πόλης Χρυσοχούς, πιάστηκε επ“ αυτοφώρω, χθες βράδυ όταν πολίτες κατήγγειλαν διάρρηξη σε κατοικία στο χωριό Μανδριά της Πάφου. Μέλη της αστυνομίας μετέβησαν επί τόπου για έρευνες. Το αυτοκίνητο του εντοπίστηκε σε πάρκο, με τις πινακίδες να είναι καλυμμένες με λάσπη. Αστυνομικοί τον προσέγγισαν και κατάφεραν να ανακόψουν την πορεία του. Οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ένας κουκουλοφόρος, έτσι οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες. Σοκαρισμένοι αντίκρισαν τον συνάδελφο τους όταν αφαίρεσαν από αυτόν την κουκούλα! Ο αστυνομικός ήταν ντυμένος στα μαύρα, έφερε γάντια και δίπλα βρίσκονταν διαρρηκτικά εργαλεία, μεταξύ αυτών και σκεπάρνι.  

Αμέσως ενημέρωσαν σχετικά τον αστυνομικό διευθυντή της Πάφου και οδήγησαν τον συνάδελφο τους για ανάκριση στα γραφεία του ΤΑΕ. Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ισχυρίζεται ότι ο λόγος που βρέθηκε στην περιοχή ντυμένος έτσι είναι έρευνα που διεξάγει για υπόθεση ναρκωτικών. Οι ισχυρισμοί του όμως δεν πείθουν κανέναν καθώς ο εν λόγω αστυνομικός δεν υπηρετεί στην ΥΚΑΝ αλλά στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς.

Οι έρευνες εναντίον του συνεχίζονται με ιδιαίτερη προσοχή, μέχρις ότου ξεκαθαρίσει η όλη υπόθεση, ενώ ο ίδος συνελήφθη. Το όλο περιστατικό, εξόργισε, σύμφωνα με πληροφορίες τον Αρχηγό της Αστυνομίας Ζαχαρία  Χρυσοστόμου ο οποιος αναμένει πληρη αναφορά από τον αστυνομικό διευθυντή, ώστε να θέσει ή όχι σε διαθεσιμότητα τον αστυφύλακα. 

cyprustimes.com, bloko.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis