Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:14 | 21/12/2016

Το άγριο έγκλημα πάθους πάγωσε τους πάντες. Η 36χρονη γυναίκα δέχθηκε επτά χτυπήματα από το σφυρί του εραστή της. Επί επί δύο ημέρες ο δράστης προσποιούνταν ότι δεν ήξερε τίποτε.

Το έγκλημα έγινε το Σάββατο το βράδυ. Η 36χρονη Lisa Marie Naegle δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι της. Μετά από πάρτι, στις 02:45 επικοινώνησε με τον σύζυγό της και είπε πως επέστρεφε στο σπίτι. Δεν εμφανίστηκε όμως ποτέ και τότε ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες.

Όπως αποκαλύφθηκε η 36χρονη νοσοκόμα που δίδασκε σε μια σχολή είχε συνάψει σχέσεις με ένα σπουδαστή, τον Jackie Jerome Rogers. Οι συγγενείς της απευθύνθηκαν σε αυτόν γνωρίζοντας ότι ήταν και εκείνος στο πάρτι. Τους διαβεβαίωσε ότι δεν έφυγαν μαζί και πως δεν ήξερε το παραμικρό για την τύχη της.

Η εξαφάνιση της 36χρονης πήρε αμέσως δημοσιότητα καθώς στο παρελθόν είχε πρωταγωνιστήσει σε reality show της Καλιφόρνια. Η αστυνομία του Λος Άτζελες ξεκίνησε εκτεταμένες έρευνες.

Κάμερες ασφαλείας (απ' όπου και οι παρακάτω εικόνες) έδειχναν όμως ότι ο δράστης και το θύμα έφυγαν μαζί από το πάρτι, ενώ η 36χρονη στη δεύτερη φωτογραφία φαίνεται να μπαίνει σε ένα μαύρο τζιπ.

Αμέσως ο Jackie Jerome Rogers μπήκε στο στόχαστρο των αστυνομικών και τελικά φέρεται να ομολόγησε ότι ήταν εκείνος ο δράστης. 
Πλέον όλα δείχνουν ότι κίνητρο ήταν η αντιζηλία. Η 36χρονη φαίνεται πως ήθελε να επιστρέψει στον σύζυγό της. Αυτό όπλισε το χέρι του Rogers με το σφυρί.
Το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε θαμμένο στο κήπο του σπιτιού του.

 

newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis