Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:23 | 25/01/2020

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε εχτές στην μπυραρία «Ζυθορυχείο» στην Καλαμπάκα η Ένωση Προσωπικού Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Νομού Τρικάλων.

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο π. Δημήτριος Σπυρόπουλος ο οποίος ευχήθηκε στα μέλη της Ένωσης καλή χρονιά και να έχουν υγεία για να μπορούν να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει και μάλιστα ανέφερε ότι τους μνημονεύει σε κάθε λειτουργία του κάνει.

Ο πρόεδρος της Ένωσης ευχαρίστησε όλα τα μέλη για την προσέλευσή τους και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων κ. Γεώργιος Σπηλιόπουλος. Ο κ. Σπηλιόπουλος ευχαρίστησε το Δ.Σ. της Ένωσης για την πρόσκληση και ευχήθηκε κι αυτός με τη σειρά του καλή χρονιά και όλοι οι αστυνομικοί να επιστρέφουν μετά την υπηρεσία τους στις οικογένειές τους σώοι και υγιείς.

Στο τέλος έγινε απονομή τιμητικής πλακέτας στον Αντιστράτηγο ε.α. Καραπιπέρη Βασίλειο για το ήθος και την συνολική προσφορά του στην Ελληνική Αστυνομία και στον ε.α. αστυνομικό διευθυντή Πλακιά Κωνσταντίνο για την ουσιαστική και συνολική προσφορά του στην υπηρεσία Συνοριακής Φύλαξης νομού Τρικάλων και στην Ελληνική Αστυνομία.

 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis