Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:59 | 26/01/2020

Βραβεία για τις υπηρεσίες και τις  επιχειρησιακές ικανότητες που έχουν καταγράψει, σημειώνοντας σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό τους, στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταπολέμησης του εγκλήματος και της παραβατικότητας με στόχο την εμπέδωση της ασφάλειας στο κοινωνικό σύνολο, αλλά για την κοινωνική προσφορά και δράση, απονεμήθηκαν κατά την αποψινή κοπή πίτας των εν ενεργεία και απόστρατων Αστυνομικών, παρουσία του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ αντιστράτηγου Μιχάλη Καραμαλάκη. 

[custom:google-ads]

Συγκεκριμένα βραβεύθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών. Μεταξύ των υπηρεσίων τιμήθηκαν το τμήμα δίωξης ναρκωτικών, Δημόσιας και Κρατικής Ασφάλειας. 

Το Τμήμα Ασφαλείας Αιγίου, μετά και την πρόσφατη εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης με τη σύλληψη 13 ατόμων για τη διάπραξη κλοπών και ληστειών χρηματοκιβωτίων σε περιοχές της Αιγιάλειας και της Πάτρας και

Το Τμήμα Αμέσου Δράσεως Πάτρας και η Ομάδα ΔΙΑΣ. Υπενθυμίζεται πως προσφάτως συνέδραμαν στην ασφαλή και ταχύτερη μεταφορά παιδιού με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ απο την οδό Καποδιστρίου στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, σε χρόνο ρεκόρ ...1 λεπτού!

 

tsapikounis_0.jpg

 

asfaleia.jpg

 

asfaleia_patron.jpg

 

asfaleia_aigiou.jpg

 

xatzipavlidis_dias.jpg

 

dias1.jpg

 

kontis_marketos.jpg

tsitsikas.jpg

tempo24.news

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis