Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:23 | 06/02/2019

Με την συμπλήρωση εξήντα ετών από την ίδρυση του ο Όμιλος Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής  πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωσή του μαζί με την κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 11:30 π.μ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αιγάλεω «ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ», με πρωτοβουλία του προέδρου κ. Ιωάννη Μαθιουδάκη και του Διοικητικού Συμβουλίου.

 Με την ευκαιρία αυτή:

α) βραβεύτηκαν από τον Όμιλο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ήρωες Αστυνομικοί μιλούν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για τα δύσκολα περιστατικά που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν

· Η Αντιστράτηγος κ. Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, γιατί είναι η πρώτη γυναίκα Αξιωματικός που προήχθη στο βαθμό του Αντιστρατήγου της Ελληνικής Αστυνομίας και για την πολύχρονη προσφορά της στον τομέα της διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας και τα τελευταία χρόνια από τη θέση της γενικού Επιθεωρητή Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, στα ζητήματα εφαρμογής της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και στα θέματα της διαχείρισης των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών.

· Ο Δήμαρχος Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη κ. Γιώργος Ιωακειμίδης για το πολύπλευρο κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τη συμπαράστασή του στην Αστυνομική Οικογένεια και τον Όμιλό μας, με την κατασκευή μνημείου στην Περιοχή του Ρέντη, όπου την 1 Μαρτίου 2011, έχασαν τη ζωή τους οι Ειδικοί Φρουροί Γιάννης Ευαγγελινέλης και Γιώργος Σκυλογιάννης.

· Ο Υποστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Λαγουδάκης Γεν. Περιφερειακός Αστυν. Διευθυντής Κρήτης για την πολύχρονη προσφορά του στην Ελληνική Αστυνομία και ειδικότερα για το σχεδιασμό, την καθοδήγηση και την εκτέλεση της επιχείρησης εντοπισμού και σύλληψης των απαγωγέων και την απελευθέρωση του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, μετά από εξάμηνη ομηρία.

β) Απονεμήθηκε τιμητική διάκριση και χρηματικό βοήθημα 3.500 ευρώ σε τέσσερις σοβαρά τραυματισθέντες Αστυνομικούς.

[custom:google-ads]

γ) Απονεμήθηκε τιμητική διάκριση σε τριάντα εννέα (39) Αστυνομικούς οι οποίοι επέδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο, θάρρος και αποφασιστικότητα, στην εκτέλεση του καθήκοντος αντιμετωπίζοντας επικίνδυνους κακοποιούς ή διασώζοντας πολίτες που κινδύνευε η ζωή τους και απέσπασαν τα ευμενή σχόλια του κοινού και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

δ) Στην εκδήλωση δόθηκε οικονομική ενίσχυση 1.000 ευρώ στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ»,  επίσης σε τέσσερα ορφανά παιδιά και αναξιοπαθούσες οικογένειες Αστυνομικών δόθηκε το ποσό των 1.500 ευρώ.

ε) Επίσης απονεμήθηκαν είκοσι έξι (26) χρηματικά βραβεία συνολικού ποσού 3.900 ευρώ και τιμητικά διπλώματα σε φοιτητές, παιδιά Αστυνομικών, που πέτυχαν σε Ανώτατα και Ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα, ως ένδειξη της έμπρακτης συμπαράστασης του Ομίλου, στα μέλη οικογενειών Αστυνομικών της Δ/νσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής όπου και έχει τοπική αρμοδιότητα ο Όμιλος Φίλων Αστυνομίας.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Μαθιουδάκης στην ομιλία του ανακοίνωσε τη δωρεά τριάντα(30) αλεξίσφαιρων γιλέκων στην Ελληνική Αστυνομία για τις ανάγκες των Υπηρεσιών που δραστηριοποιούνται στη Δυτική Αττική και έκανε ένα σύντομο απολογισμό της δραστηριότητας του Ομίλου την τελευταία δεκαετία.

Την εκδήλωση  τίμησε με την παρουσία του ο  Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, αντιστράτηγος ε.α. κ. Τζανέτος Φιλιππάκος, όπως κάνει σε κάθε εκδήλωση μας τα τελευταία χρόνια, και απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους.

          Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο προϊστάμενος της θρησκευτικής υπηρεσίας  Ελληνικής Αστυνομίας ταξίαρχος πατέρας Νεκτάριος Κιούλος και ο αντιστράτηγος ε.α. Ελληνικής Αστυνομίας πατέρας Ιωάννης Κοκκώνης.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, άτομα στέκονται

     Επίσης τίμησαν με την παρουσία τους, ο εκπρόσωπος του προέδρου της ΝΔ βουλευτής κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ  βουλευτής κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο βουλευτής κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο πρώην βουλευτής κ. Αλέξανδρος Μωραϊτάκης, ο Αντιδήμαρχος Αιγάλεω κ. Νικόλαος Νικητάκης ως εκπρόσωπος του Δημάρχου, ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ιωάννη Ρέντη κ. Γεώργιος Ιωακειμίδης, ο Δήμαρχος Αγ. Βαρβάρας κ. Γεώργιος Καπλάνης, ο πρώην Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Δημήτριος Μαραβέλιας, ο πρώην Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτριος Καλογερόπουλος, ο οποίος κέρδισε το φλουρί και την χειροποίητη εικόνα από το Άγιο Όρος αξίας 1.000 €, ο Υποστράτηγος κ. Γεώργιος Ψωμάς ως εκπρόσωπος του Αρχηγείου, ο Δ/ντής Δ/νσης Αστυνομίας Δυτ. Αττικής ταξίαρχος κ. Εμμανουήλ Δασκαλάκης, ο Α/Δ κ. Λάζαρος Ελευθεριάδης, ο Δ/ντηςΥποδ/νσης Ασφάλειας Δυτ. Αττικής Α/Δ κ. Βασίλειος Κουμπούνης, οι Υποδιευθυντές Δ/νσης Τροχαίας Αττικής Α/Δ κ. Γεώργιος Κατσίφης και ο Α/Δ κ. Παναγιώτης Πίκουλας, και  πολλοί άλλοι αξιωματικοί, αστυνομικοί  και πλήθος κόσμου.

 Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν, διάφοροι ελληνικοί χοροί, από την σχολή χορού παιδιών Αστυνομικών της Δ/νσης Αστυνομίας Πειραιά, και από το σύλλογο Κρητών Αιγάλεω.

     Ο 'Όμιλος εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του σε όσους βοήθησαν για την επιτυχία της εκδήλωσης. Την εκδήλωση παρουσίασε η κυρία Φωτεινή Γεωργαντά.

             

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ         ΠΑΛΑΣΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, άτομα στέκονται

 

Ακολουθεί η ομιλία του προέδρου του ομίλου:

Ως πρό­ε­δρος του Ο­μί­λου, Φί­λων Ελ­λη­νι­κής Α­στυ­νο­μί­ας Δυ­τι­κής Ατ­τι­κής σας   κα­λω­σο­ρί­ζω στη ση­με­ρι­νή μας εκ­δή­λω­ση και σας ευ­χα­ρι­στώ ι­διαί­τε­ρα για την  πα­ρου­σί­α σας.

Η σημερινή εκδήλωση είναι επετειακή γιατί ο Όμιλος μας συμπλήρωσε ήδη εξήντα χρόνια δραστηριότητας στήριξης του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας και συμπαράστασης στους Αστυνομικούς και τις οικογένειές τους. Στη συνέχεια θα αναφερθώ συνοπτικά στη δραστηριότητα αυτή.

Σήμερα το Διοι­κη­τι­κό Συμ­βού­λιο και εγώ προσωπικά, βρι­σκό­μα­στε στην ευ­χά­ρι­στη   θέ­ση, ό­πως κά­θε χρό­νο, να ορ­γα­νώ­σου­με την  εκ­δή­λω­ση κο­πής της πρω­το­χρο­νιά­τι­κης  πί­τας και να α­πευ­θύ­νου­με τις κα­θιε­ρω­μέ­νες, αλ­λά και ε­γκάρ­διες ευ­χές μας, σε ό­λο το       προ­σω­πι­κό της Ελ­λη­νικής Α­στυ­νο­μί­ας.

Να τους ευ­χη­θού­με ο και­νού­ριος χρό­νος να τους χα­ρί­σει α­το­μι­κή και  οι­κο­γε­νεια­κή  υ­γεί­α και ευ­τυ­χί­α στον κα­θέ­να χωριστά, αλλά και με αισιοδοξία και δύ­να­μη στον δύσκολο α­γώ­να τους, ώστε το Σώ­μα της  Ελ­λη­νι­κής Α­στυ­νο­μί­ας να αναδειχθεί για μία α­κό­μη  χρο­νιά α­ντάξιο της α­πο­στο­λής του και των προσ­δο­κιών της κοινωνίας.

Η πα­ρου­σί­α σας, κα­θώς και η στή­ρι­ξη των 2.000 και πλέον με­λών μας,  μας  ε­νι­σχύ­ουν η­θι­κά για να συνεχίσουμε με   με­γα­λύ­τε­ρη    ε­πι­μο­νή το έρ­γο μας, τη στή­ρι­ξη δη­λα­δή του  έρ­γου της Ελ­λη­νι­κής Α­στυνο­μί­ας, ε­νός θε­σμού, ο ο­ποί­ος έ­χει τα­χθεί να  προ­στα­τεύ­ει τα πο­λυ­τι­μό­τε­ρα α­γα­θά των Ελ­λή­νων  πο­λι­τών, ό­πως ορίζουν το  Σύ­νταγ­μα και οι νό­μοι.

Δε θα πρέ­πει να ξε­χνά­με, ό­τι η α­σφά­λεια των πο­λι­τών εί­ναι  κοι­νω­νι­κό α­γα­θό, έ­να  α­γα­θό που δεν εί­ναι δε­δο­μέ­νο, αλ­λά χρειά­ζε­ται να ε­πι­βε­βαιώ­νε­ται κα­θη­με­ρι­νά με   σκλη­ρό α­γώ­να και συ­νε­χείς προ­σπά­θειες και αρκετές φορές ακόμη και με θυσίες.

Αυ­τές, λοι­πόν, τις προ­σπά­θειες του προ­σω­πι­κού της  Ελ­λη­νι­κής Α­στυ­νο­μί­ας   στη­ρί­ζου­με η­θι­κά, α­γω­νι­ζό­μα­στε για την μεγαλύτερη κα­τα­ξί­ω­ση και α­πο­δο­χή του  θε­σμού α­πό  ό­λο το κοι­νω­νι­κό σύ­νο­λο και ταυ­τό­χρο­να, στο βαθ­μό του  δυ­να­τού,   ερ­χό­μα­στε αλ­λη­λέγ­γυοι στους δο­κι­μα­ζό­με­νους α­στυ­νο­μι­κούς υ­παλ­λή­λους και τις  οι­κο­γένειές τους. Για να εκ­πλη­ρώ­σει ο α­στυ­νο­μι­κός τις προσ­δο­κί­ες της κοι­νω­νί­ας,  πρέ­πει πρω­ταρ­χι­κά να νιώ­θει ό­τι η κοι­νω­νί­α τον στη­ρί­ζει.  Και αυ­τό κά­νει ε­δώ και  δε­κα­ε­τί­ες ο όμιλος μας.

Στη δύσκολη περίοδο της βαθειάς δημοσιονομικής κρίσης που διέρχεται η χώ­ρα μας, σε συνδυασμό με το συνεχιζόμενο προσφυγικό ζήτημα, συν­θέ­τουν έ­να πρωτόγνωρο    σκη­νι­κό  δο­κι­μα­σί­ας για την ελ­λη­νι­κή κοινωνία και τις Αρχές που όχι η χώρα μας μόνη της, αλλά ούτε η Ευρώπη συνολικά δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά.

Η ε­γκλη­μα­τι­κό­τη­τα ε­νι­σχυ­μέ­νη α­πό την οι­κο­νο­μι­κή κρίση  υ­πο­νο­μεύ­ει τον κοι­νω­νι­κό  ι­στό, α­πει­λεί τα α­το­μι­κά  δι­καιώ­μα­τα και τις ε­λευ­θε­ρί­ες μας. Ταυτόχρονα το ρευστό διεθνές περιβάλλον, η βί­α που εί­ναι διαρ­κώς πα­ρού­σα, διευκολύνει τη διεθνή   τρο­μο­κρα­τί­α που στρέφεται ευθέως  κατά της ανθρωπότητας με θύματα αθώους πολίτες.

Α­πέ­να­ντι σε αυ­τά τα προ­βλή­μα­τα που α­ντι­με­τω­πί­ζει η  κοι­νω­νί­α μας,  η α­πά­ντη­ση δεν μπο­ρεί πα­ρά να εί­ναι μί­α: «δη­μο­κρα­τι­κή  ε­πα­γρύ­πνη­ση, υ­ψη­λό αί­σθη­μα    κοι­νω­νι­κής ευ­θύ­νης, αλ­λη­λεγ­γύ­η, συ­νερ­γα­σί­α και  συλ­λο­γι­κή δρά­ση».

Κατ' ε­ξο­χήν αρ­μό­διος φο­ρέ­ας, για την α­ντι­με­τώ­πι­ση της ε­γκλη­μα­τι­κό­τη­τας και των    α­πει­λών κα­τά του δη­μο­κρα­τι­κού μας πο­λι­τεύ­μα­τος εί­ναι η Ελ­λη­νι­κή Α­στυ­νο­μί­α, και κατ' ε­πέ­κτα­ση το σύ­νο­λο των Σω­μά­των Α­σφα­λεί­ας.

Πρό­κει­ται για έ­να α­γώ­να που δί­νε­ται κα­θη­με­ρι­νά υ­πό α­ντί­ξο­ες συν­θή­κες και σε έ­να   πε­ρι­βάλ­λον που δεν εί­ναι  πά­ντα φι­λι­κό.  Πρό­κει­ται για έ­να α­γώ­να που, δυ­στυ­χώς,    έ­χει ο­λο­έ­να και πε­ρισ­σό­τε­ρο κό­στος σε αί­μα και πό­νο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

 Το χρόνο που μας πέρασε ευτυχώς δεν θρηνήσαμε νε­κρούς, είχαμε όμως σοβαρά    τραυ­ματίες, θύματα του καθήκοντος.

Η Ελ­λη­νι­κή Α­στυ­νο­μί­α, για να α­ντι­με­τω­πί­σει  α­πο­τε­λε­σμα­τι­κά τις προ­κλή­σεις που   α­πει­λούν την κοι­νω­νί­α μας, έ­χει κατ' ε­ξο­χήν,  α­νά­γκη α­πό την η­θι­κή  συμπαράσταση  ό­λων μας.  Να νιώ­θουν,  δη­λα­δή, οι άν­δρες και γυ­ναί­κες α­στυ­νο­μι­κοί ό­τι δεν εί­ναι    μό­νοι τους. Να αι­σθά­νο­νται  ό­τι η κοι­νω­νί­α,  α­να­γνω­ρί­ζει την προ­σφο­ρά τους και  στη­ρί­ζει το έρ­γο τους. Να νιώ­θουν πε­ρή­φα­νοι γι' αυ­τό που κά­νουν:    Την προ­σφο­ρά τους στο κοι­νω­νι­κό σύ­νο­λο.

Ο Ό­μι­λος, Φί­λων Α­στυ­νο­μί­ας Δυ­τι­κής Ατ­τι­κής, βρί­σκε­ται α­πό την πρώ­τη στιγ­μή κο­ντά —η­θι­κά και υ­λι­κά— στα θύ­μα­τα της ε­γκλη­μα­τι­κής βί­ας, προ­σφέ­ρο­ντας το «στέ­φα­νο τι­μής» στους α­στυ­νο­μι­κούς ε­κεί­νους, που  δια­κρί­θη­καν, εί­τε με την  αυ­το­θυ­σί­α που   ε­πέ­δει­ξαν κα­τά την  ε­κτέ­λε­ση των κα­θη­κό­ντων τους, εί­τε με την α­πο­τε­λε­σμα­τι­κό­τη­τα της δρά­σης τους.

Μπο­ρεί οι υ­λι­κές μας δυ­να­τό­τη­τες να εί­ναι πε­ριο­ρι­σμέ­νες, η  ψυ­χή μας ό­μως, εί­ναι  α­πε­ριό­ρι­στα ευ­γνώ­μων γι' αυ­τούς που  α­γρυ­πνούν για την ε­ξα­σφά­λι­ση των  α­το­μι­κών και συλ­λο­γι­κών μας ε­λευ­θε­ριών και δι­καιω­μά­των.

     Κυρίες και κύριοι, με την ευκαιρία της κοπής της αγιοβασιλόπιτας:

Βραβεύουμε τρία σημαντικά πρόσωπα:

· την Αντιστράτηγο κυρία Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, γιατί είναι η πρώτη γυναίκα Αξιωματικός που προήχθη στο βαθμό του Αντιστρατήγου της Ελληνικής Αστυνομίας, και για την πολύχρονη  προσφορά της στον τομέα της διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας  και  τα τελευταία χρόνια από τη θέση της γενικού Επιθεωρητή Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, στα ζητήματα εφαρμογής της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και στα θέματα  της διαχείρισης των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών.

· τον Δήμαρχο Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη κύριο Γεώργιο Ιωακειμίδη, για το πολύπλευρο κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, και τη συμπαράστασή του  στην Αστυνομική Οικογένεια και στον Όμιλό μας, με την κατασκευή μνημείου στην Περιοχή του Ρέντη, όπου  την 1 Μαρτίου 2011, έχασαν τη ζωή τους οι Ειδικοί Φρουροί Γιάννης Ευαγγελινέλης και Γιώργος Σκυλογιάννης.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 12 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, πλήθος και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται και κουστούμι

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται και κουστούμι

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, άτομα στη σκηνή και άτομα χορεύουν

Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, άτομα στέκονται

· τον Υποστράτηγο κύριο Κωνσταντίνο Λαγουδάκη Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, για την πολύχρονη  προσφορά του στην Ελληνική Αστυνομία και ειδικότερα, για το σχεδιασμό, την καθοδήγηση, και την εκτέλεση της επιχείρησης εντοπισμού και σύλληψης των απαγωγέων  και την απελευθέρωση του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, μετά από εξάμηνη κράτηση.

 Ο Όμιλός μας προσφέρει και εφέτος στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», οικονομική βοήθεια για την ενίσχυση του πολύπλευρου κοινωνικού και ανθρωπιστικού έργου που προσφέρει τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς.

Σε ε­λά­χι­στη α­να­γνώ­ρι­ση, του έρ­γου της Ελ­λη­νι­κής Α­στυ­νο­μί­ας: 

· Προσφέρουμε, χρη­μα­τι­κό βο­ή­θη­μα σε τέσσερεις σοβαρά  τραυ­μα­τι­σμέ­νους   α­στυ­νο­μι­κούς

· Πα­ρέ­χου­με, οι­κο­νο­μι­κή ε­νί­σχυ­ση, σε ορ­φα­νά παι­διά   

· Βρα­βεύ­ου­με, τριάντα εννέα α­στυ­νο­μι­κούς, που  δια­κρί­θη­καν στην ε­κτέ­λε­ση της υ­πη­ρε­σί­ας τους, και α­πέ­σπα­σαν τα ευ­με­νή σχό­λια του κοι­νού και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Και τέ­λος, είκοσι έξι παι­διά α­στυ­νο­μι­κών, της πε­ριο­χής μας, που ει­σή­χθη­σαν σε Α­νώ­τατα εκ­παι­δευ­τι­κά Ι­δρύ­μα­τα της  χώ­ρας, με τι­μη­τι­κά  δι­πλώ­μα­τα και   χρη­μα­τι­κά βρα­βεί­α.

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης εξήντα χρόνων από την ίδρυση του Ομίλου μας, αποφασίσαμε, τη δωρεά τριάντα αλεξίσφαιρων γιλέκων στην Ελληνική Αστυνομία, για τις ανάγκες των Υπηρεσιών που δραστηριοποιούνται στη Δυτική Αττική. Η παράδοσή τους θα γίνει, μετά την παραλαβή της παραγγελίας σε ειδική εκδήλωση. Επίσης εκφράζω τις ευχαριστίες μου στη ναυτιλιακή εταιρεία ΔΑΝΑΟΣ και στην εταιρεία, ΜΑΣ  Α.Ε. για την ευγενική χορηγία τους προς τον Όμιλο μας, ώστε να υλοποιηθεί η αγορά.

Κυρίες και κύριοι, θα ήθελα να σας παρουσιάσω πολύ συνοπτικά ότι την τελευταία δεκαετία στη δραστηριότητά μας περιλαμβάνεται:

Η βράβευση, 34 τραυματιών αστυνομικών, και η διάθεση του ποσού των: 35.000 ευρώ 

Η οικονομική ενίσχυση των οικογενειών 14 αστυνομικών που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος με το ποσό των 24.500 ευρώ

Και επιπλέον η οικονομική ενίσχυση των 8 ανήλικων ορφανών παιδιών τους με το ποσό των   25.800 ευρώ   

Η βράβευση κάθε χρόνο των αριστούχων μαθητών παιδιών αστυνομικών για την επιτυχία τους στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ  Συνολικά βραβεύσαμε 242 φοιτητές με το ποσό των 36.300 ευρώ

Η προσφορά οικονομικής ενίσχυσης σε Ιδρύματα με το ποσό των   5.000 ευρώ

Συνολικά για τα παραπάνω διαθέσαμε  :  121.600 ευρώ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα χορεύουν, άτομα στέκονται, γάμος, παπούτσια και εσωτερικός χώρος

Ταυτόχρονα  βραβεύσαμε με τιμητικό δίπλωμα και ειδική πλακέτα 190 Αστυνομικούς  για εξαίρετες πράξεις.

Πέρα από αυτά αξίζει να σημειώσω ότι κατασκευάσαμε δύο μνημεία πεσόντων στο καθήκον αστυνομικών του Αρχιφύλακα Μιχάλη Σπανουδάκη και του Ειδικού Φρουρού Στάθη Λαζαρίδη στους τόπους καταγωγής τους.

Ο Ό­μι­λός μας δεν προ­σφέ­ρει πολ­λά. Προ­σφέ­ρει ό­μως, στο μέ­τρο των δυ­νά­με­ών του, την ε­κτί­μη­σή του, στο έρ­γο που ε­πι­τε­λούν στον τό­πο μας οι Α­στυ­νο­μι­κές Υ­πη­ρε­σί­ες, την η­θι­κή του στή­ρι­ξη, στις προ­σπά­θειες α­ντι­με­τώ­πι­σης κά­θε μορ­φής βί­ας ή α­πει­λής και, τέ­λος, την έ­μπρα­κτη συ­μπα­ρά­στα­σή του, στους α­στυ­νο­μι­κούς και τις οι­κο­γέ­νειές τους, που καθ' οιον­δή­πο­τε τρό­πο δο­κι­μά­ζο­νται.

Θέ­λω να ευχα­ρι­στή­σω την πο­λι­τι­κή και φυ­σι­κή η­γε­σί­α της  Ελ­λη­νι­κής Α­στυ­νο­μί­ας, τη Διεύ­θυν­ση Επικοινωνίας του Αρ­χη­γεί­ου για την ά­ρι­στη συ­νερ­γα­σί­α που υ­πάρ­χει  με­τα­ξύ μας.

Ευ­χα­ρι­στώ ε­πί­σης, τα μέ­λη και τους φί­λους του Ο­μί­λου μας, που με την πα­ρου­σί­α τους τι­μούν τη ση­με­ρι­νή μας εκ­δή­λω­ση. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους φίλους που προσέφεραν χρηματικά για τους σκοπούς  του Ομίλου μας και την επιτυχία της σημερινής εκδήλωσης, σε μια δύσκολη εποχή λόγω της οικονομικής κρίσης,   και εύ­χο­μαι σε ό­λους σας, α­το­μι­κή και οι­κο­γε­νεια­κή υ­γεί­α, και ε­πι­τυ­χί­α  στους στό­χους σας.   

 Ότι κα­λύ­τε­ρο για το 2019.

Τελειώνοντας εκφράζω ακόμη τις ευχαριστίες μου στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, που καλύπτουν τη εκδήλωσή μας και αναδεικνύουν το έργο του Ομίλου μας

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα στέκονται και κουστούμι

Η εικόνα ίσως περιέχει: 18 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, πλήθος και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα στέκονται και κουστούμι

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται και κουστούμι

Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα στέκονται, κουστούμι και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, άτομα στέκονται και γάμος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis