Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:44 | 31/12/2016

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην πλατεία Λευκού Πύργου ειδική εκδήλωση προς τιμήν του ρυθμιστή τροχονόμου. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η επιβράβευση των τροχονόμων, ανδρών και γυναικών, για την πολύτιμη προσφορά τους, η οποία αναγνωρίζεται καθημερινά από τους οδηγούς και πεζούς, ενισχύοντας ταυτόχρονα και το αίσθημα ασφάλειας και ικανοποίησης του κοινού. Ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγο Νικόλαο Μπαντουβάκη, αντάλλαξαν ευχές και προσέφεραν εθιμοτυπικά δώρα στον ρυθμιστή τροχονόμο της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι εκπρόσωποι του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. και υπεύθυνοι Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας κ.κ. Νικόλαος Παυλίδης και Νικόλαος Γιάγκος, ο βουλευτής κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο εκπρόσωπος του Διοικητή του Γ’ Σώματος Στρατού Ταγματάρχης Δελής Κυριάκος, ο Πύραρχος Σπυρίδων Βαρσάμης Υποδιοικητής Διοίκησης Π.Υ. Ν. Θεσσαλονίκης ως εκπρόσωπος του Συντονιστή Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, ο Γενικός Διευθυντής του Ο.Α.Σ.Θ. κ. Ανδρέας Ζερβουλάκης, ο εκπρόσωπος Δημάρχου Θερμαϊκού και Πρόεδρος της Λέσχης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης κ. Γεώργιος Φεστερίδης και εκπρόσωπος της Ηπειρωτικής Εστίας.

31122016troxonomoi004

Ακόμη παρέστησαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας Ταξίαρχος Θωμάς Σάνδρος, ο Α’ Βοηθός Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος Φώτιος Δομζαρίδης, ο Β΄ Βοηθός Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Ανεστίδης, ο Δ/ντής της Δ/νσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος Νικόλαος Ζησιμόπουλος, ο Δ/ντής της Δ/νσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος Γεώργιος Παντελάκος, ο Δ/ντής της Δ/νσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος Μιλτιάδης Πουρσανίδης, ο Δ/ντης της Δ/νσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος Αβραάμ Αϊβαζίδης, ο Δ/ντής της Δ/νσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης Α/Δ’ Γεώργιος Σουρβίνος, ο Δ/ντής της Υποδ/νσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος Α/Υ’ Σταύρος Κεσελίδης, ο Υποδ/ντής της Δ/νσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης Α/Υ’ Ευστράτιος Καρακοντίνος, Επίτιμοι Γενικοί Επιθεωρητές Αστυνομίας, Ανώτατοι κ Ανώτεροι Απόστρατοι Αξιωματικοί του Σώματος και άλλοι εκπρόσωποι Φορέων και Οργανισμών της πόλης.

Επίσης, χθες, στην πλατεία Λευκού Πύργου, πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, εκπαίδευση κυκλοφοριακής αγωγής σε 30 παιδιά από δομές φιλοξενίας προσφύγων, ενώ προσφέρθηκαν σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά δώρα.

31122016troxonomoi001

Στην εν λόγω εκδήλωση παρέστησαν ο Β΄ Βοηθός Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Ανεστίδης ως εκπρόσωπος του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης, ο Δ/ντής της Δ/νσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης Α/Δ΄ Γεώργιος Σουρβίνος, η Υποδ/ντης της Δ/νσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης Α/Υ΄ Παρασκευή Παπαγεωργοπούλου και εκπρόσωποι της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Τις προαναφερόμενες εκδηλώσεις πλαισίωσε η μπάντα του Τμήματος Μουσικής Αστυνομίας, η οποία παιάνισε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και άλλες μελωδίες.

31122016troxonomoi005

Διαβάστε περισσότερα στο dailythess.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis