Τι έδειξε η καταγραφή προσωπικού στα Επιτελεία της ΕΛ.ΑΣ.

ΒΙΝΤΕΟ: ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ Μ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ
Τι έδειξε η καταγραφή προσωπικού στα Επιτελεία της ΕΛ.ΑΣ.

Στη διαπίστωση ότι τα επιτελεία της ΕΛ.ΑΣ αποτελούνται από πολύ περισσότερο προσωπικό από ότι χρειάζεται φαίνεται ότι προχώρησε ο νέος αρχηγός, Μιχάλης Καραμαλάκης.

Ετσι, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί το έγκλημα στη χώρα ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας κάλεσε τους διευθυντές να προχωρήσουν σε απογραφή του έμψυχου δυναμικού (ονομαστική λίστα και θέση στο Σώμα Ασφαλείας) προκειμένου να γίνει σχετική ανακατανομή και σταδιακά όλο και περισσότεροι αστυνομικοί να στελεχώσουν την Αμεση Δράση, αλλά και τοπικά τμήματα.

Βίντεο: Το έγγραφο του Μιχάλη Καραμαλάκη

Το έγγραφο της διαταγής του Μιχάλη Καραμαλάκη που παρουσιάζει το OneTV, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Παρακαλούμε όπως ενόψει και των επικείμενων μεταθέσεων προβείτε άμεσα, κατά λόγο αρμοδιότητας, στον εξορθολογισμό του έμψυχου δυναμικού των Επιτελείων σας λαμβάνοντας υπόψιν τον αριθμό των κατανεμημένων σ' αυτά οργανικών θέσεων, τις πραγματικές υπηρεσιακές ανάγκες όχι μόνον τον Επιτελείων, αλλά πρωτίστως των Υπηρεσιών δικαιοδοσίας σας που επιτελούν επιχειρησιακό έργο».

Υπενθυμίζεται ότι στις 19 Ιουλίου το ΚΥΣΕΑ όρισε τον Μιχάλη Καραμαλάκη νέο αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, μετά από εισήγηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Πηγή: iefimerida.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πώς θα παρακολουθεί ο Χρυσοχοΐδης αν πιάνονται οι στόχοι της αστυνομίας