Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:44 | 30/11/2020

Η ιατροδικαστική εξέταση στο καμένο πτώμα του 69χρόνου ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στη Σαντορίνη, περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα και ανεβάζει το βαθμό δυσκολίας για τους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece η νεκροτομή δεν μπόρεσε να εντοπίσει εμφανείς κακώσεις και αυτό λόγω της αποτέφρωσης του πτώματος.

«Για μας υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και αναζητούμε το δολοφόνο. παρά το γεγονός ότι η νεκροτομή δεν μας δίνει τα στοιχεία που περιμέναμε» αυτό έλεγε στο CNN Greece αξιωματικός που ασχολείται με την υπόθεση.

Η ιατροδικαστική εξέταση δεν μπόρεσε να απαντήσει ούτε στο ερώτημα αν ο θάνατος ήταν ασφυκτικός ενώ από την κατάσταση που βρέθηκε το πτώμα εξάγεται το συμπέρασμα ότι ο 69χρονος είχε περιλουστεί με το εύφλεκτο υγρό, κάτι το οποίο δείχνει πως δεν θα μπορούσε να είναι ατύχημα.

Τώρα οι Αρχές αναζητούν το άτομο που λίγη ώρα πριν το έγκλημα, ήταν μέσα στο χώρο του ξενοδοχείου ενώ έχουν αρχίσει οι έρευνες σε κινητά τηλέφωνα και κάμερες ασφαλείας.

Το βασικό είναι να εντοπιστούν οι προσωπικές επαφές του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου και να βρεθεί από το υλικό των καμερών ποιος μπορεί να τον επισκέφτηκε στο ξενοδοχείο.

Άμεσα αρχίζουν οι έρευνες με τη λήψη επίσης καταθέσεων από τον ευρύτερο κύκλο του.

Θυμίζουμε ότι ο 69χρονος είχε βρεθεί καμένος κοντά στο χώρο της ρεσεψιόν σε ένα δωμάτιο που χρησιμοποιούσαν ως κουζινάκι.

Η φωτιά δεν είχε επεκταθεί σε κανένα άλλο σημείο του κτηρίου και οι πυροσβέστες στην ουσία εντόπισαν ένα φλεγόμενο πτώμα όταν έφτασαν για την κατάσβεση.

Μίνα Καραμήτρου

cnn.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis