Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:01 | 23/11/2016

Τα κίνητρα που οδήγησαν τον 77χρονο δράστη να πυροβολήσει τον 45χρονο Βούλγαρο στο κεφάλι και να του προκαλέσει το θάνατο του, διερευνά η Αστυνομία.

Ο 77χρονος μετά το αιματηρό περιστατικό στα Καμίνια, βρίσκεται στα κρατητήρια της Ασφάλειας Πατρών, ενώ θα απολογηθεί στον Εισαγγελέα. Το περιστατικό έχει συγκλονίσει το χωριό, αλλά και την τοπική κοινωνία της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 77χρονος έχει εξοχικό στα Καμίνια, δίπλα ακριβώς από τις αποθήκες στις οποίες διέμενε το θύμα. Ο δράστης τον πυροβόλησε μετά από λογομαχία που είχαν. Όπως υποστηρίζουν οι κάτοικοι του χωριού ο Βούλγαρος μαζί με συμπατριώτες του είχαν προχωρήσει σε σωρεία παραβατικών πράξεων τους τελευταίους μήνες στα σπίτια της περιοχής.

Ωστόσο, το αξιοπερίεργο της όλης υπόθεσης είναι ότι ο δράστης αφού πυροβόλησε το θύμα ανέβηκε σε λεωφορείο για να επιστρέψει στο σπίτι του, στην Πάτρα, με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ να τον συλλαμβάνουν μέσα σε αυτό. Ο 77χρονος παραδόθηκε χωρίς αντίσταση, ενώ ο 45χρονος αλλοδαπός λίγη ώρα μετά την μεταφορά του στο νοσοκομείο εξέπνευσε.

www.patrasevents.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis