Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:03 | 17/01/2015
 
 
Το μόνο που μπορούμε να πούμε για την κάλυψη των 230 κενών είναι ότι υπήρξε μια ίσως εσκεμμένη καθυστέρηση, άγνωστος ο πραγματικός λόγος, στο να παρθεί η απόφαση για να καλυφθούν οι θέσεις αυτές πριν τις 29.12.2014 και ενώ είχε βγει το Δελτίο Τύπου στις 24.12.2014. 

Οι κενές θέσεις ήταν γνωστές μήνες τώρα αλλά υπήρξε απίστευτη κωλυσιεργία και από Πολιτική και από Φυσική Ηγεσία.
 
Θα μπορούσε τουλάχιστον να είχε ξεκινήσει η διαδικασία κατά το ήμισυ, να συνεχιζόταν και να τελεσφορούσε με την νέα κυβέρνηση. Αυτό όμως που μας είπαν χτές από το Υπουργείο είναι ότι η διαδικασία ξεκίνησε κατά.... 25% !!! 
 
Δεν έχουμε όμως κανένα έγγραφο στα χέρια μας που να αποδεικνύει ότι έγινε κάτι τέτοιο. Το μόνο έγγραφο που υπάρχει είναι η δ/γη συγκρότησης επιτροπής για Καθηκοντολόγιο Π.Π.Υ εναρμονισμένο με αυτό των Γ.Υ. κάτι που αφήνει κατ' εμέ το ενδεχόμενο η απάντηση του Υπουργού στην εκπομπή να αφορούσε αυτό το θέμα.
Το γεγονός όμως ότι ενώ στο Δελτίο τύπου 24.12.2014 ΔΕΝ αναφέρει πουθενά του 800 επιλαχόντες, ενώ γνωρίζουμε ότι γινόταν διεργασίες για απορρόφηση περισσότερων επιλαχόντων μέσα στο 2015, αλλά και από ενημερώσεις που έχουμε εδώ και λίγες μέρες από το Αρχηγείο, ενδυναμώνει την σκέψη ότι ο Υπουργός απάντησε στα ερωτήματα των Επιλαχόντων που του υποβλήθηκαν  μέσω Twitter και στην εκπομπή Live U.
 
Αυτό που μένει τώρα είναι να δούμε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για το Πυροσβεστικό Σώμα και πιο συγκεκριμένα τι προτίθετε να κάνει με τους Επιλαχόντες Π.Π.Υ δηλ. την άμεση κάλυψη των 230 κενών αλλά και απορρόφηση των υπολοίπων 800.
 
http://spyth.blogspot.gr/2015/01/live-u.html
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis