Τι γίνεται με τις δηλώσεις πόθεν έσχες των πυροσβεστικών υπαλλήλων;

ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
Τι γίνεται με τις δηλώσεις πόθεν έσχες των πυροσβεστικών υπαλλήλων;

ΘΕΜΑ :  «Ενημέρωση σχετικά με την Υποβολή Δήλωσης περιουσιακής κατάστασης (ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ)  για τους Υπαλλήλους του Πυροσβεστικού Σώματος».

Συνάδελφοι ,

      Ύστερα από πληθώρα ερωτημάτων από πολλά μέλη μας προς το Προεδρείο της ΠΟΕΥΠΣ σχετικά με την Υποβολή Δήλωσης περιουσιακής κατάστασης για τους Υπαλλήλους του Πυροσβεστικού Σώματος, το γνωστό πλέον σε όλους μας «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ», επικοινωνήσαμε με το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος και σας ενημερώνουμε ότι την αμέσως επόμενη εβδομάδα θα αποσταλεί αναλυτικό έγγραφο με όλες τις απαραίτητες διευκρινήσεις και ενέργειες που πρέπει να γίνουν σχετικά με τη διαδικασία  υποβολής της δήλωσης «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ», καθώς και τα χρονικά όρια που θα προκύπτουν.

      Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται υπομονή λίγων ημερών προκειμένου να αποσαφηνιστεί πλήρως η ανωτέρω διαδικασία δεδομένου ότι η δήλωση «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ» θα υποβληθεί για πρώτη φορά από τους υπαλλήλους  του Πυροσβεστικού Σώματος.

     Το Προεδρείο  της ΠΟΕΥΠΣ  βρίσκεται σε συχνή επικοινωνία για το ανωτέρω θέμα με το Αρχηγείο Π.Σ. και θα σας ενημερώσει άμεσα για όλη τη διαδικασία με νεότερο έγγραφο.

Πηγή:poeyps.gr