Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:44 | 15/06/2018

Με τη νέα άδεια που θα χορηγηθεί στον Δημήτρη Κουφοντίνα ασχολείται το hurriyetdailynews.

[custom:google-ads]

Πιο συγκεκριμένα σε δημοσίευμα, με τίτλο «Έλληνας τρομοκράτης καταδικασμένος για τη δολοφονία Τούρκων διπλωματών παίρνει και τρίτη άδεια από τις φυλακές», αναφέρει:

«Έλληνες αξιωματούχοι συμφώνησαν να χορηγήσουν τρίτη άδεια σε οκτώ μήνες σε έναν καταδικασμένο ακρο-αριστερό τρομοκράτη που εκτίει πολυετή κάθειρξη για μια σειρά δολοφονιών και ο οποίος έκανε απεργία πείνας πιέζοντας το αίτημά του».

«Η απόφαση ακολούθησε σειρά διαμαρτυριών και επιθέσεων αναρχικών συμπαραστατών του Δημήτρη Κουφοντινά, συμπεριλαμβανομένης μιας ειρηνικής διαμαρτυρίας στην Ακρόπολη της Αθήνας» αναφέρει το δημοσίευμα και προσθέτει: «ότι ο Κουφοντίνας θα πρέπει να εμφανίζεται μία φορά την ημέρα στο τοπικό αστυνομικό τμήμα του κατά τη διάρκεια της άδειας».

«Νωρίτερα την Πέμπτη μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» σήκωσαν ένα πανό στην Ακρόπολη κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι προσπάθησε να ‘δολοφονήσει’ τον Κουφοντίνα», σημειώνοντας ακόμα πως δεν προκλήθηκαν ζημιές στον ιστορικό χώρο και δεν έγιναν συλλήψεις.

«Ο πρώην κύριος εκτελεστής της ομάδας ‘17Νοέμβρη’, Κουφοντίνας, 61 ετών , έχει αναγνωρίσει τα εγκλήματά του, αλλά ποτέ δεν έχει μετανοήσει», σημειώνεται.

Τέλος, τονίζεται ότι: «Ο Κουφοντίνας καταδικάστηκε το 2003 για συμμετοχή στη ’17 Νοέμβρη’, που δολοφόνησε 23 άτομα μεταξύ του 1975 και του 2000, συμπεριλαμβανομένων αμερικανών, βρετανών και τούρκων διπλωματών και στρατιωτικού προσωπικού».

Πηγή:   newpost.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis