Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:44 | 14/03/2018

Την άποψη ότι είναι αδιανόητο να στοχοποιείται η αστυνομία για τη μη σύλληψη του Ιβάν Σαββίδη εντός του αγωνιστικού χώρου εξέφρασε ο Θόδωρος Τσαϊρίδης.

 Ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών Θεσσαλονίκης υποστήριξε ότι ναι μεν η αστυνομία εφαρμόζει τους νόμος αλλά δεν ήταν λογικό να συλλάβει τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου μπροστά σε 30.000 φιλάθλους της ομάδας αφού η ενέργεια αυτή θα έφερνε την αντίδραση τους.

[custom:google-ads]

 Επιπλέον, τόνισε ότι η αστυνομία όφειλε να διαχειριστεί σωστά την κατάσταση και αυτό έκανε και όσοι την κατηγορούν θα πρέπει να καταλάβουν ότι οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές.

 Τέλος, αναφέρθηκε στον αστυνομικό που βρίσκεται νόμιμα στην προστασία του Ιβάν Σαββίδη τονίζοντας ότι προσπάθησε να τον σταματήσει αλλά και να τον βγάλει πολλές φορές από τον αγωνιστικό χώρο.

 Αναλυτικά όσα είπε:

 Για τη μη σύλληψη του Ιβάν Σαββίδη: «Δεν μπορούσαμε μπροστά σε 30.000 κόσμο και με τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες να συλλάβουμε τον κ. Σαββίδη. Όλοι ήθελαν η αστυνομία να περάσει χειροπέδες στον κ. Σαββίδη μπροστά σε 30.000 κόσμο. Αντιλαμβάνεστε ότι εάν γινόταν αυτό τι θα συνέβαινε μετά. Έπειτα θα μας κατηγορούσαν για τα επεισόδια που θα ξεσπούσαν μετά. Ο κ.Σαββίδης είναι ένας επιφανής επιχειρηματίας. Το ότι δεν επέλεξε να μην πάει στην οικεία του μετά είναι δική του επιλογή. Δεν είναι αγνώστου ταυτότητας και κατοικίας. Είναι από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες στη Θεσσαλονίκη. Δεν είναι ορθολογική κρίση να τον αφήσουν και να τον συλλάβουν μετά στο σπίτι του; Θα πάει στο δικαστήριο, θα δικαστεί και η δικαιοσύνη θα του επιβάλλει την ποινή που πρέπει εάν κριθεί ένοχος. Θα πρέπει να καταλάβουν ότι η αστυνομία εφαρμόζει το νόμο αλλά θα πρέπει να διαχειριστεί και την κατάσταση».

 Για το εάν έχει γίνει σύλληψη παράγοντα στο γήπεδο: «Προσωπικά δεν μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο. Δεν έχει πέσει ποτέ στην αντίληψη μου».

 Για τη στοχοποίηση της αστυνομίας: «Όλοι έχουν κριτική ικανότητα και αντιλαμβάνονται που υπάρχει σκοπιμότητα και που όχι. Ο συνάδελφος ο οποίος είναι νόμιμα στην προστασία του κ. Σαββίδη.  Υπάρχουν βίντεο που δείχνουν ότι προσπάθησε να τον σταματήσει και να τον βγάλει από το γήπεδο. Είναι λεπτές οι ισορροπίες και δε θα πρέπει να χτυπάμε την αστυνομία. Είναι αδιανόητο να στοχοποιούμε την αστυνομία. Κοιτάμε το δέντρο αλλά πρέπει να δούμε και το δάσος».

 Ακούστε εδώ όσα είπε ο Θεόδωρος Τσαϊρίδης στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»

Πηγή:  metrosport.gr

όλη η συλλογή των νόμων

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis