Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:43 | 14/12/2018

Με ιδιαίτερη επιτυχία, διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε, στις 12-12-2018, σε αίθουσα του Γραφείου Εκπαίδευσης του Επιτελείου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, στην Πάτρα, εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα : Ο ρόλος της αστυνομίας στην πρόληψη της αυτοκτονίας.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με μέριμνα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας και του Συλλόγου Φορέα Ανάπτυξης Ανθρώπινου και Κοινωνικού Κεφαλαίου «ΚΛΙΜΑΚΑ, ενώ το παρακολούθησαν Διοικητές Αστυνομικών Υπηρεσιών, Αξιωματικοί και Διαπραγματευτές της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, καθώς και ψυχολόγος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδος.

[custom:google-ads]

Το συγκεκριμένο σεμινάριο εντάσσεται στις συνεχόμενες ενημερωτικές δράσεις που πραγματοποιεί η Ελληνική Αστυνομία, με σκοπό την πληροφόρηση σε θέματα που άπτονται της ψυχικής υγείας.

Κατά την ημερίδα αναπτύχτηκαν οι εξής θεματικές ενότητες :

  • Αναγνώριση αυτοκαταστροφικού ατόμου,
  • Παρέμβαση στην κρίση,
  • Παρέμβαση μετά την απόπειρα αυτοκτονίας,
  • Παρέμβαση μετά την αυτοκτονία.

Τις θεματικές ενότητες ανέπτυξαν, ο Επιστημονικός Διευθυντής Κέντρου Ημέρας για την πρόληψη της Αυτοκτονίας ψυχίατρος κ. Κυριάκος Κατσαδώρος και η Συντονίστρια του Κέντρου Ημέρας για την πρόληψη της Αυτοκτονίας κα κα Όλγα Θεοδωρικάκου.

[custom:google-ads]

Οι συμμετέχοντες αστυνομικοί είχαν την ευκαιρία να αντλήσουν γνώσεις, να υποβάλλουν ερωτήματα και να λάβουν χρηστικές συμβουλές και οδηγίες για ζητήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή τους πράξη.

http://www.astynomia.gr/images/stories//2018/photos2018b/14122018dytelladaseminario001.jpg

http://www.astynomia.gr/images/stories//2018/photos2018b/14122018dytelladaseminario002.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Επεισόδια μεταξύ Ρομά και αστυνομικών - Τραυματίστηκε αστυνομικός

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis