Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:14 | 12/09/2018

Σε συνέντευξη του στο «Έθνος της Κυριακής», ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Βασίλης Κικίλιας ερωτήθηκε από τον  δημοσιογράφο Σπύρο Μουρελάτο, αν αισιοδοξεί ότι η αλλαγή σκυτάλης στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα επιτύχει καλύτερα αποτελέσματα στον τομέα καταπολέμησης της ανομίας.

[custom:google-ads]

Ο κ. Κικίλιας δήλωσε ότι το 2014 που είχε την πολιτική ευθύνη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, τα αποτελέσματα ήταν μετρήσιμα στην τάξη, την ασφάλεια του πολίτη, την εξάρθρωση της τρομοκρατίας και την αντιμετώπιση του Προσφυγικού – Μεταναστευτικού.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το σχόλιο του Τμηματάρχη της Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας Α/Β' Ψυχογιού Σπυρίδωνα για την δικαστική απόφαση που αφορά την μετάθεση του


Δυστυχώς, σύμφωνα με τον Βουλευτή της Ν.Δ., από τότε η κατάσταση έχει χειροτερεύσει ραγδαία. Στις γειτονιές της Αθήνας οι πολίτες ζουν υπό το καθεστώς του φόβου και της αβεβαιότητας. Η ζωή τους και η περιουσία τους κινδυνεύουν. Αισθάνονται ότι είναι όμηροι της ανομίας και της αναρχίας. Φοβούνται να κυκλοφορήσουν ελεύθερα.

Ο κος Κικίλιας τόνισε ότι φύσει και θέσει δεν πιστεύει στις προσωπικές επιθέσεις και αντεγκλήσεις. Γι’ αυτό, όπως είπες, δεν θα σχολιάσει την αλλαγή σκυτάλης, παρά μόνο ευχήθηκε στις κυρίες Υπουργούς καλή επιτυχία.

Υποστήριξε όμως ότι δεν είναι ζήτημα προσώπων. Το βαθύ ιδεολογικό πολιτικό DNA του ΣΥΡΙΖΑ είναι ξένο στην τάξη και την ασφάλεια και καλύπτει πολιτικά ακραίες  συμπεριφορές ισχνών μειοψηφιών.

Η πρώτη νομοθετική πράξη του κ. Τσίπρα ήταν ο νόμος Παρασκευόπουλου  που «άνοιξε» της φυλακές, αφήνοντας – όπως είπε ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Κικίλιας-  ελεύθερους ποινικούς και τρομοκράτες.

Ξεκαθάρισε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την καταπολέμηση της ανομίας. Έχει όμως απεριόριστη εμπιστοσύνη και σεβασμό στους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας, που δυστυχώς δεν αφήνεται να κάνει τη δουλειά της. Αντιθέτως εμποδίζεται απροκάλυπτα, όπως στις περιπτώσεις του «Ρουβίκωνα».

Τέλος, ο κ. Κικίλιας υποστήριξε ότι θα έρθουν καλύτερα αποτελέσματα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και οι πολίτες θα δουν διαφορά στην καθημερινότητα τους όταν φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

(*ολόκληρη η συνέντευξη δημοσιεύτηκε στην έντυπη έκδοση του «Εθνους της Κυριακής» της 9ης Σεπτεμβρίου 2018)

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis